Studenten leren grensloos ondernemen

Oracle en Junior Achievement Young Enterprise Europe (JA-YE) komen met een nieuw opleidingstraject voor jonge mensen die een eigen bedrijf in de ict ambieren. Het Enterprise without Borders-programma houdt niet bij Nederland op, maar kijkt over de grenzen heen.

Met het Enterprise without Borders-programma proberen Oracle en Junior Achievement Young Enterprise Europe (JA-YE) jonge mensen inzicht te geven in wereldwijde bedrijfstechnologie en de laatste ontwikkelingen. Het Borders-programma moet hen aansporen zelf een onderneming te starten en samenwerking over grenzen niet uit de weg te gaan.

Oracle medewerkers delen via mentorschap hun werkervaring en technologische kennis. Studenten vergaren ook kennis over fundamentele vaardigheden. Een voorbeeld daarvan is de ThinkQuest-competitie van Oracle Education Foundation waarin studenten worden uitgedaagd innovatieve, educatieve websites te ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-26T11:04:00.000Z Marjolein van Loenen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.