Wie werkt waar?

Elf mensen gaan aan de slag in een nieuwe baan, zo lieten zij Computable deze week weten. Ook een nieuwe baan? Mail het ons op computable@vnumedia.nl.

Marcus Specht naar Open Universiteit

Dr. Marcus Specht wordt per 1 juni hoogleraar Advanced Learning Technologies bij het Onderwijstechnologisch expertisecentrum OTEC van de Open Universiteit. Specht gaat nieuwe modellen ontwerpen om media en content te ontwikkelen die mobiel en contekstueel leren ondersteunen. Contekstueel leren houdt in dat mensen de informatie en het onderwijs ontvangen die ze op dat moment en op die plaats nodig hebben.

Janet Heppner-Jones naar Cordys

BPM-leverancier Cordys benoemt Janet Heppner-Jones tot president van Cordys Inc. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het uitbreiden van Cordys in de Verenigde Staten. Ze werkt vanuit het Amerikaanse kantoor in San Jose. Heppner-Jones rapporteert aan chief operating officer Wim Heijting op het Cordys hoofdkantoor in Putten.

Harrie van Groenendael wordt coo Ctac

Harrie van Groenendael heeft als ondernemer meer dan 20 jaar ervaring in de ict-branche en is al vanaf begin 2005 nauw betrokken bij Ctac in Den Bosch. Hij is onder andere de oprichter van de business units Re-Spect en Alphalogic in Nederland. Alphalogic is SAP Expertise Partner Supply Chain Execution.

Eric Thijssen wordt partner lead bij Microsoft

Thijssen (1961) is bij Microsoft benoemd tot Western Europe Partner lead. Per 1 juli aanstaande is hij verantwoordelijk voor de relaties met en groei van de Microsoft-partners in de landen Finland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Nederland, België, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Portugal.

Asysco breidt uit met nieuwe medewerkers

Asysco heeft Gertjan Lahuis, Michael Clarke en Vanessa Kersjes in dienst genomen voor migratieprojecten van mainframe-applicaties naar flexibele en open systemen. Lahuis is aangesteld als software engineer voor tailor-made services. Clarke versterkt Asysco als software engineer migration/R&D. Kersjes is werkzaam bij Asysco als Customer Support Consultant.

Mireille van Hilten naar StreamServe

Softwareleverancier StreamServe stelt Mireille van Hilten aan als trainer/consultant. Zij wordt verantwoordelijk voor het adviseren van bedrijven over kennisontwikkeling en verzorgt on- en offsite-trainingen voor partners en klanten in de Benelux. Van Hilten deed ervaring op bij de Haagse Hogeschool als docent ICT en Communicatie. Daarna werkte zij bij PerfectView als midoffice consultant.

Rob Idink PSG country director Nederland bij HP

HP benoemt Rob Idink tot Country Director Personal Systems Group (PSG) Nederland. Vanaf 1 juni 2008 zal Idink deze rol op zich nemen. Daarnaast maakt hij dan deel uit van het Nederlandse HP Country Management Team. Idink volgt Hans de Jong op, die sinds de fusie tussen HP en Compaq directeur van PSG Nederland was.

Jean-Paul Degen naar Yellowtail

Jean-Paul Degen (33) is in dienst getreden bij Yellowtail als senior consultant. Hij werkte bij SNS Bank als senior projectmanager. Zijn meest recente ervaringen liggen op het gebied van distributievraagstukken; van herinrichting geldautomatenkanaal tot het ontwikkelen van nieuwe proposities voor labels. Jean-Paul heeft veel ervaring op het snijvlak van commercie, marketing en productontwikkeling.

Jaap Schekkerman naar Logica

Jaap Schekkerman (55) is als management consultant in dienst getreden bij Logica. Schekkerman is een internationaal erkend expert op het gebied van Business Technology Strategy & Enterprise Architecture. Schekkerman heeft meer dan 25 jaar ervaring in het opzetten en managen van complexe architectuurprogramma's. Hij was als chief enterprise architect o.a. verantwoordelijk voor het C3I-architectuurprogramma van het Nederlandse leger, en is voormalig chief information officer van het Rode Kruis Ziekenhuis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-29T12:16:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.