Computable maakt genomineerde recruiters bekend

Computable heeft vijf recruiters genomineerd voor een Computable Award. De wervingsbureaus Ebbinge & Company, iSense Staffing, Michael Page, YER en Yacht maken kans op de prijs in de categorie ICT-recruiter van het jaar.

Vorig jaar kozen Computable-lezers iSense Staffing als beste recruiter. Het bedrijf werd geroemd om de ‘creatieve en onderscheidende manier' waarmee het kandidaten benadert. Dit jaar benadert het bedrijf de kandidaat via het programma ‘I have a DreamCompany', waarmee werknemers kunnen uitzoeken bij wat voor bedrijf zij het best passen.

Ook Ebbinge & Company maakt kans op een Computable Award. Het bureau houdt zich bezig het werven van personeel voor managementfuncties. Het bureau dat sinds enkele jaren ook een Belgische vestiging heeft, houdt zich ook bezig met het leveren van HR-diensten.

Persoonlijke groei

Michael Page is vooral trots op het hoge aantal werkzoekenden dat door mond-tot-mondreclame bij het bureau aanklopt. Volgens de recruiter is dat et levende bewijs van een professionele instelling en een uitstekende naam'.

YER richt zich bij het werven en selecteren op werkzoekenden met een bachelor- of masterniveau. Onlangs wierf het bedrijf twintig masterstudenten, pas afgestudeerden en promovendi voor de Nationale DenkTank.

Bij Yacht staat vooral de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen hoog op de agenda. De recruiter biedt werknemers daarom een budget voor persoonlijke en vakinhoudelijke groei. Yachts ‘groeicontract' is een van de redenen waarmee het bedrijf kans maakt op een Computable Award.

Lezers en bezoekers

De vijf servicesleveranciers zijn voor de award genomineerd door de redactie van Computable, die zich daarbij baseerde op suggesties van lezers van het weekblad Computable en bezoekers van de website Computable.nl.

De uiteindelijke winnaar van de Computable Award voor ICT-recruiter van het jaar 2008 wordt bepaald door de bezoekers van Computable.nl. Vanaf begin juni begint het stemmen voor de Computable Awards. Tijdens een feestelijke avond op donderdag 23 oktober 2008 wordt de winnaar bekendgemaakt.

De genomineerden
Ebbinge & Company
Michael Page
iSense
Yacht

YER

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik ben ook, ooit eens benaderd met deze 'iSense Staffing creatieve en onderscheidende manier', het was zo creatief onvolwassen, dat ik er vanaf zag..., vraag mij dus ook af hoe ze aan die onderscheiding komen.

Btw: YER is in deze rij mijn favoriet, ze zijn echt professioneel - en weten jou zo ook in te schatten.
Top-firma, ga zo door YER!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-04T07:00:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.