Computable nomineert detacheerders

Uitreiking Computable Awards 2007

Uitreiking van de Computable Awards 2007.

De detacheerders die in aanmerking komen voor een Computable Award zijn bekend. Dit jaar zijn het Atos Origin, VX Company, DPA, Ordina en IT Staffing die kans maken op de prijs in de categorie ‘ICT-detacheerder van het jaar'.

 Vijf ict-detacheerders maken kans op een Computable Award. De redactie van Computable baseerde zich bij het nomineren op suggesties van lezers van het weekblad Computable en bezoekers van Computable.nl.

Zo weet Atos Origin volgens Computable-lezers de aandacht te trekken door zich in te zetten voor ict-studenten. Het bedrijf werkt sinds enkele maanden samen met Fontys Hogeschool om het aantal afstudeerders te verhogen.

Ook VX Company heeft op positieve manier de aandacht op zich weten te vestigen. Net als vorig jaar, toen het bedrijf in dezelfde categorie genomineerd was, valt VX Company op door de kwaliteit van het personeel dat het bedrijf detacheert.

Net als concurrent VX Company is IT Staffing ook dit jaar genomineerd voor een Computable Award. IT Staffing valt op door zijn inzet voor goede doelen, zoals het samenwerkingsverband dat de detacheerder onlangs sloot met stichting Viafrika. Bovendien valt het bedrijf op door zijn persoonlijke aanpak.

Voor DPA is de aandacht voor het opleiden van professionals belangrijk. Het bedrijf dat achttien jaar geleden werd opgericht, behaalde vorig jaar de titel ‘ICT-werkgever van het jaar'.

Het opleiden van professionals is ook bij Ordina belangrijk. Vorig jaar ging het bedrijf naar huis met de Computable Awards in de categorieën 'Ict-serviceverlener van het jaar' en 'Meest maatschappelijk verantwoorde ict-onderneming'. Met initiatieven als de Business Intelligence Academy, waarvan de vijfde editie onlangs startte, maakt Ordina kans op winst in een derde categorie.

Stemmen

De uiteindelijke winnaar van de award wordt bepaald door de bezoekers van Computable.nl. Vanaf maandag 9 juni 2008 kunnen bezoekers hun stem uitbrengen. Tijdens een feestelijke avond op donderdag 23 oktober 2008 wordt de winnaar bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Computable nomineert detacheerders:
-VX Company
-IT-Staffing
-Ordina
-DPA
-Atos Origin
-??
En waar is Yacht-ICT ???
Ha, die zijn nog steeds aan het spelen in de SAP-SandBox ;)

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-06T07:00:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.