SAS introduceert zomeracademie voor starters

Softwareleverancier SAS gaat starters leren hoe ze klanten kunnen adviseren over en begeleiden bij het inzetten van software. Het bedrijf heeft daarvoor de SAS Summer Academy opgezet.

Leverancier van business intelligence- en analytische software SAS, komt met de SAS Summer Academy. Het bedrijf biedt eindejaarsstudenten en jonge professionals met een passende achtergrond de kans om in een maand gecertificeerd SAS-specialist te worden.

Met het starten van een eigen academy wil SAS inspelen op de vraag naar SAS Business Intelligence- en SAS Data Integration-specialisten. Startende werknemers worden opgeleid in het adviseren van klanten en het begeleiden bij het inzetten van SAS-software. Zij leren hoe bedrijven hun sterk groeiende hoeveelheid data met behulp van SAS kunnen omzetten naar informatie. "Aan het eind van het opleidingstraject bieden we deelnemers de gelegenheid contacten te leggen met toekomstige werkgevers, zodat zij direct aan de slag kunnen als consultant", zegt Gerard Boerrigter, directeur Professional Services bij SAS Nederland.

De SAS Summer Academy biedt plaats aan twintig toekomstig specialisten en start
op 1 augustus 2008.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-17T10:55:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.