Wie werkt waar?

Deze week waren er veel nieuwe managementbenoemingen in ict-land. Computable zet de belangrijkste wijzigingen op een rijtje.

Reggie de Jong gaat naar Ordina BPO

Reggie de Jong (44) trad op 1 juni in dienst als algemeen directeur van Ordina BPO. Bij Ordina BPO is ze als algemeen directeur verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de dienstverlening op het gebied van Business Process Outsourcing voor de Finance markt. Ze volgt hiermee Bart van der Vlis op.

Bart Hogendoorn wordt ceo van Ctac

Bart Hogendoorn (46) wordt ceo van SAP-dienstverlener Ctac. Hogendoorn van 2003 tot 2006 algemeen directeur van SAP Nederland. De laatste twee jaar was hij werkzaam als  senior vice president EMEA bij het softwarebedrijf. De aandeelhouders van Ctac moet de goedkeuring nog geven. Dat gebeurt tijdens een aandeelhoudersvergadering die wordt gehouden op een nog nader vast te stellen tijdstip. Na goedkeuring zal Hogendoorn per 1 september 2008 zijn taken op zich nemen.

Gustaf Tanate gaat naar Intermec

Gustaf Tanate is aangesteld als Country Manager Intermec Benelux. Tanate werkte hiervoor in verschillende sales- en marketingfuncties in ict en supply chain management bij diverse organisaties waaronder Oracle/PeopleSoft en Infor, waar hij werkzaam was als Global Account Director EMEA.

Twee nieuwe werknemers bij KPN Newtel Essence

Marcel Reuvers (42) werkt sinds 1 juni als algemeen directeur bij KPN Newtel Essence. Hij volgt hiermee Marcel Otto op. Reuvers was de laatste jaren werkzaam als manager Special sales en Consultancy bij KPN.

Anne-Meine Gramsma (39) is per 1 juli de nieuwe commercieel directeur en volgt Serge Poppes op, oprichter van Newtel Essence. Gramsma heeft in de afgelopen vijftien jaar verschillende functies bekleed binnen KPN met als laatste die van Sales Director Corporate Market. Newtel Essence, is onderdeel van KPN. Het bedrijf richt zich in de Benelux op organisaties die hun kennis over en communicatie met hun klanten en/of zakenpartners willen optimaliseren.

Marius de Haas wordt manager HP ProCurve Networking

Marius Haas wordt senior vice president en general manager van ProCurve Networking, HP's business unit voor bedrijfsnetwerken. Haas krijgt hiermee de leiding over de wereldwijde activiteiten van ProCurve, met een focus op het uitbreiden van de positie van ProCurve als toonaangevend netwerkleverancier in de markt. Hij zal rapporteren aan Shane Robison, executive vice president, chief strategy en technology officer van HP. Haas was voorheen HP's senior vice president of strategy and corporate development.

Harold Cobben gaat aan de slag bij Mio Technology

Harold Cobben is per 1 juni Country Director Benelux bij Mio Technology. Hij heeft al ruim 15 jaar sales- en marketingervaring heeft in zowel de business-to-consumer en business-to-business markt. Hij zal bij Mio Technology verantwoordelijk zijn voor de ontwikkelingen op marketing en commercieel vlak voor het merk, alsook voor de budgetaire controle van de activiteiten in Benelux. Cobben was hiervoor Country Manager bij GN/Jabra voor de Benelux.

Cisco stelt Patrick Rikken aan als Directeur Public Sector

Patrick Rikken wordt directeur Public Sector bij Cisco. Binnen zijn nieuwe functie geeft hij leiding aan een team van account managers en systems engineers die verantwoordelijk zijn voor proposities aan de overheidssector. Rikken rapporteert rechtstreeks aan Coks Stoffer, Algemeen Directeur Cisco Nederland. Rikken heeft zeventien jaar ervaring binnen de overheidssector. Voordat hij aantrad bij Cisco is hij tien jaar in dienst geweest bij Logica.

Gert Wiggelinkhuijsen wordt algemeen directeur bij Lantech

Gert Wiggelinkhuijsen is per 1 juni algemeen directeur bij it-dienstverlener Lantech. Hiermee volgt hij Jos Smeets op die meer dan 10 jaar deze rol vervulde. Gert Wiggelinkhuijsen was eerder directeur van it-dienstverlener Avensus, heeft daarna  tweeenhalf jaar jaar ondernemers in ontwikkelingslanden in Afrika, Latijns Amerika en Azie geadviseerd bij hun start- en groeiplannen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-20T11:36:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.