Sogeti zoekt testers zonder ervaring

Sogeti zoekt testers zonder ict-ervaring. Het bedrijf wil buitenstaanders die de overstap willen maken naar de ict-sector, inzetten voor moeilijk te vervullen testersfuncties.

Aan de slag als test-consultant zonder werkervaring in de ict. Dat kan bij automatiseerder Sogeti. Het bedrijf is samen met detacheringsbureau Randstad Interim op zoek naar zogenaamde zij-instromers die een overstap willen maken naar de ict-sector. De inzet van buitenstaanders moet ervoor zorgen dat vacatures die door het arbeidtekort in de ict-branche moeilijk te vervullen zijn, worden ingevuld. Er wordt gezocht naar kandidaten die creatief zijn en beschikken over analytisch vermogen. Ook ervaring met klantencontact is een belangrijke vaardigheid.

De testers worden opgeleid door Sogeti. Ze volgen een TMap-opleiding, een methodiek voor gestructureerd testen en een internationale erkende certificeringstandaard voor testers. Het gaat nu om vijftig vacatures, vertelt directeur Alje Kuiper van Randstad Interim. In het najaar van 2008 moeten nog eens tweehonderd vacatures worden vervuld.

Sogeti is overigens ook op zoek naar ervaren testers. De openstaande vacatures omvat namelijk ook een aantal management- en co-ordinerende testfuncties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Daar staat Sogeti toch al om bekend, het leveren van testers zonder ervaring?

Hallo,

Het is net alsof de duvel er mee speelt, maar bovenstaand artikel moet haast wel bij mij passen.
Heb net verleden week een gesprek gehad met T Voskamp bij VCD, en deze adviseerde mij een opleiding Bij Sogeti te gaan volgen als tester met de opleiding TMAP Foundation Advanced en de ISTQB


Graag hoor ik hier meer over.

Valori is op zoek naar testers MET ervaring!

Sorry hoor, maar eindelijk wordt het imago van de tester een beetje opgekrikt door de berichten van de afgelopen tijd. En dan komt er een organisatie als Sogeti voorbij met een uitspraak als hierboven. Jammer...

Sogeti ...... is dat niet dat bedrijf waar je als ervaren medewerker in de talenten pool wordt gezet?

Als tester werkzaam bij een concurrent krijg ik de kriebels van dit bedrijf!!

Als een van de weinigen een postieve noot vanuit een redelijk zonning test klimaat , hartje Almere.

Als reactie op de negatieve stroom waarbij een bedrijf als Sogeti hier door diverse testers in een negatief daglicht wordt gezet, willen wij als ervaren Testgroep, best een handreiking doen.

Wij bieden bedrijven welke wel over een groot klanten bestand beschikken, maar kennis en of capaciteit ontberen, graag onze professionals aan voor een nauwere samenwerking op test en klantgebied.
Laten wij dan onze capaciteit en kennis beschikbaar stellen aan bedrijven met een goed klantenbestand. wij staan open voor een ?chte samenwerking".

Het is tenslotte de kunst van het"netwerken" en de marketingtools welke vandaag de dag wint van de kwaliteit !


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-04T12:21:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.