TU Delft bovenaan lijst Battle of Concepts

Volgens de ranglijst van de Battle of Concepts zijn de innovatiefste studenten van Nederland te vinden aan de TU Delft. Ze willen bijvoorbeeld treinen voorzien van rfid-chips om in de gaten te houden of de wagons van elkaar losraken.

Studenten van de TU Delft staan bovenaan in de lijst van de ideeënwedstrijd Battle of Concepts. Ze zijn aanvoerder in de categorieën ‘Universiteiten en Hogescholen' en ‘Studenten en Young Professionals'.

Via het online platform Battle of Concepts kunnen bedrijven en overheidsinstanties oplossingen vragen voor allerlei soorten vraagstukken. Studenten en starters op de arbeidsmarkt kunnen via de website van het platform hun ideeën opperen.

TU-studenten Dion Kroeze werden bekroond voor hun idee om treinen uit te rusten met rfid-chips om het losraken van treinwagons te detecteren. Het vraagstuk werd aangedragen door ingenieursbureau Movares.

Ook de Rabobank doet mee aan de Battle of Concepts. Het bedrijf vraagt studenten een serious game te bedenken om klanten te informeren over nieuwe producten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij TU Delft

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-09T11:21:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.