NewLevel werkt samen met Britse ICT-opleider

Novell-opleider NewLevel gaat samenwerken met een van de grootste Britse ict-opleiders QA-IQ. Door de samenwerking maakt NewLevel deel uit van een internationaal netwerk van ict-opleidingen.

NewLevel, een van de grootste Novell-opleiders in de Benelux gaat samenwerken met QA-IQ. Dat is een van de grootste ict-opleiders in Groot-Brittannië. De opleider biedt achthonderd trainingen en ontvangt jaarlijks negentigduizend cursisten in één van de twintig trainingslocaties in het Verenigd Koninkrijk. De opleider maakt deel uit van een internationaal netwerk van ict-opleiders.

NewLevel, dat in juni 2008 overgenomen door Twice Group, gaat onderdeel uitmaken van het QA-IQ Global Reach Program. NewLevel ziet de toetreding tot dat programma als een volgende stap in het uitbreiden van de opleidingsactiviteiten en het verstevigen van de marktpositie.

QA-IQ werkt samen met opleidingsinstituten in India, Verenigde Staten, China, Singapore, Australië, en Nieuw-Zeeland. NewLevel, de voormalige opleidingstak van Tulip Computers, is sinds 1990 actief op de Nederlandse markt voor ict-opleidingsmarkt.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-15T17:46:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.