SAP geeft Sabine Palinkcx promotie

Sabine Palinckx wordt bij SAP verantwoordelijk voor een grotere regio. De Nederlandse wordt verantwoordelijk voor de het zuidelijke deel van de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika voor het midden - en kleinbedrijf. Palinckx is door Computable genomineerd voor de Computable Award ceo van het jaar 2008.

De Nederlandse Sabine Palinckx is bij SAP benoemd tot vicepresident SME EMEA South. Palinckx was vicepresident voor Noord-Europa, Spanje, Portugal en Midden-Oosten. John Schwarz zei onlangs nog tegen Computable dat Palinckx een talent is. Hij noemde haar een ‘high profile regional leader'.

Sparringpartner van Bernard Liautaud

Voor dat Palinckx vicepresident voor Noord-Europa werd, gaf ze drie jaar leiding aan Business Objects Nederland. Daarvoor maakte zij de overstap naar de Nederlandse toppositie vanuit de functie 'executive director to the ceo'. In die functie was Palinckx de sparringpartner van Bernard Liautaud, oprichter van Business Objects. Eerder was zij onder andere werkzaam voor IBM Nederland en Prophecy.

Business Objects werd begin dit jaar ingelijfd door SAP. Palinckx speelt als lid van het Europese managementteam een belangrijke rol bij de integratie van het bedrijf binnen SAP. Zij is daarom genomineerd voor een Computable Award ceo van het jaar 2008.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-31T11:45:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.