Wie werkt waar?

Zeven mensen gaan aan de slag in een nieuwe baan. Uit de stroom van nieuwe benoemingen in de ict-sector zet Computable de belangrijkste overstappen op een rij.

Johan Machielse naar Avanade Nederland

Avanade heeft Johan Machielse aangesteld als senior consultant. Hij zal klanten adviseren over maatwerkapplicaties gebaseerd op Microsoft Enterprise-producten. Machielse werkte eerder als software engineer bij Ordina Microsoft Solutions. Hier ontwikkelde hij diverse interne applicaties voor klanten als De Lage Landen en de Rabobank. Daarvoor was hij zes jaar werkzaam bij Ordina Technical Automation, waar hij voornamelijk gedetacheerd heeft gezeten bij Philips Lighting op de R&D-afdeling.

Berry Diepeveen naar Partake Consulting

Berry Diepeveen (34) wordt directeur Nederland van Partake Consulting. Hij komt van de chipdivisie van Philips, waar hij verschillende commerciële managementfuncties heeft bekleed. Partake Consulting levert en adviseert over consolidatiesystemen, managementinformatiesystemen en financiële rapportagesystemen. Partake Consulting adviseert meer dan tweehonderd grote ondernemingen in Europa, waaronder de helft van alle AEX- fondsen. Partake Consulting heeft kantoren in Parijs, Brussel, Düsseldorf en Utrecht.

Ruud van Veen naar Backupagent

Backupagent benoemt Ruud van Veen (41) tot director support and operations. Van Veen neemt de taken over van Sjoerd Kessels, die is benoemd tot director research and development. Voorheen werkte hij bij E-office als senior projectmanager. In deze functie deed hij grootschalige projecten bij onder andere Rabobank International en Achmea. Eerder had Van Veen diverse functies bij ING Groep, Postbank en de overheid.

Ralph Smit naar Nxs Internet

Internethoster Nxs Internet heeft Ralph Smit aangesteld als network engineer. Hij gaat netwerkomgevingen installeren, configureren, beheren en onderhouden. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de kwaliteit, snelheid en systeembeveiliging. Eerder werkte hij tien jaar bij C-it. Hier was hij als technisch consultant betrokken bij het opzetten en beheersbaar maken van nieuwe ict-omgevingen van klanten als Eneco en Kluwer.

Albert-Jan Luikinga naar Bizzapps

Bizzapps heeft Albert-Jan Luikinga (45) benoemd tot algemeen directeur. Hij wordt verantwoordelijk voor de wereldwijde activiteiten. Bizzapps is een volle dochter Cordys en richt zich op Service Oriented Business Applications voor industriële ondernemingen. Deze oplossingen zijn volledig op Cordys-technologie gebaseerd. Luikinga werkte eerder voor het consultancybedrijf Saic en de leveranciers Syllogic, Oracle, Silicon Graphics en Tandem/Compaq.

Sonja Brakensiek naar SAP Nederland

Sonja Brakensiek (37) is aangetreden als Chief Financial Officer (CFO) van SAP Nederland. De Duitse Brakensiek komt over van het SAP-hoofdkantoor in Walldorf, waar zij werkte als head of business support, global banking lines of business. Brakensiek volgt Peter Veenstra op die overstapte naar SAP Midden-Oosten en Noord-Afrika in Dubai, waar hij CFO is. Na de acquisitie van de distributeur SAP Arabia is het de bedoeling dat SAP dit gebied versneld ontwikkelt en uitbouwt.

Robert van de Vegte wordt regional director Logitech

Logitech heeft Robert van de Vegte (44) aangesteld als Regional Director Northern Europe. Hij wordt verantwoordelijk voor Benelux, Scandinavië, IJsland, Groenland en de Baltische landen. Voorheen was van de Vegte bij Logitech verantwoordelijk voor de Benelux, het Midden Oosten en zuidelijk Afrika. Voor Logitech is deze regio de belangrijkste afzetmarkt in Europa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

En ik?
Ik werk lekker voor mezelf, vanuit huis.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-08-07T11:28:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.