Caesar krijgt keurmerk voor interne coach

Nieuwe werknemers worden begeleid door een ervaren ict'er en er wordt een loopbaanplan gemaakt. Daarom heeft ict-dienstverlener Caesar een keurmerk gekregen.

Ict-dienstverlener Caesar is door onderzoeksbureau SatisAction en de Universiteit van Tilburg onderscheiden met het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling. Het is het eerste bedrijf dat het keurmerk ontvangt.

Volgens werktevredenheidsonderzoeker en bedenkster van het keurmerk Mirjam Baars, kunnen werknemers van Caesar rekenen op een inspirerende werkomgeving. Bedrijven die voor het kwaliteitsstempel in aanmerking komen, moeten bovendien op een informele manier leermogelijkheden aanbieden. Dat kan variëren van leerzaam contact met collega's tot advies inwinnen bij andere bedrijven.

"Onze werknemers hebben een interne coach", vertelt Caesars marketingspecialist voor de arbeidsmarkt Annelies Bel. "Ook kunnen nieuwe personeelsleden die nog niet veel van ict weten een buddy krijgen. Ze lopen dan mee met een ervaren ict'er." Verder heeft Caesar gescoord met het opleidingsinstituut waarover het bedrijf beschikt en is SatisAction tevreden over het loopbaanplan dat de werkgever samen met werknemers opstelt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-09-05T10:32:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.