‘We zorgen voor een perfecte match’

Computable Awards 2008: ict-detacheerder van het jaar

Atos Origin, DPA, IT Staffing, Ordina en VX Company zijn genomineerd voor de Computable Award voor ICT-detacheerder van het jaar. Computable vroeg ze om een reactie.

Atos Origin

We zijn blij met de nominatie voor ICT-detacheerder van het jaar. Detachering is een klein, maar belangrijk onderdeel van ons uitgebreide end-to-end aanbod van ict-diensten. We zijn dan ook blij met deze nominatie, aangezien het een signaal is dat onze klanten onze dienstverlening waarderen. We willen graag al onze klanten die ons voor de Computable Award hebben voorgedragen bedanken.

DPA

Wij danken de lezers van Computable voor deze nominatie. Het toont aan dat werken bij en met ons bedrijf ruime erkenning krijgt. We bieden goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, gevarieerde en uitdagende opdrachten bij gerenommeerde bedrijven en publieke instellingen en leuke collega's. Dat spreekt ondernemende professionals aan. Bovendien onderscheiden we ons door een jaloersmakende beloningsstructuur. Daarnaast waarderen opdrachtgevers onze professionals om hun kennis, resultaat, inzet en passie. Deze nominatie onderstreept dat.

IT Staffing

We zijn heel trots dat we voor de vierde keer genomineerd zijn op aangeven van Computable-lezers. Anders dan de overige genomineerden richten wij ons puur op detacheren. We leveren kennis en kunde aan bedrijven die grote ict-projecten plannen, maar daar niet genoeg personeel voor hebben. We zorgen voor de perfecte match. Bij concurrenten is het verloop van personeel soms wel twintig procent. Wij hebben daar geen last van. Onze mensen maken projecten volledig af.

Ordina

We zien de nominatie als een erkenning voor het werk van al onze ict-professionals. Wij onderscheiden ons door de betrokken en kritische houding van onze hooggekwalificeerde mensen. Bovenal staan wij bekend als een bedrijf dat heldere keuzes maakt en dus ook verregaand gespecialiseerd is in leidende technologieën.

VX Company

De nominatie bevestigt dat we geen korte termijn successen nastreven maar dat onze opdrachtgevers op de lange termijn tevreden zijn. We zijn voor de derde keer genomineerd en wonnen de prijs in 2006. Onze kennis en vakmanschap vormen de basis. Daarnaast onderscheiden we ons door de verbondenheid tussen onze mensen en ons bedrijf. Daardoor zetten mensen die extra stap die leidt tot klanttevredenheid. We zijn geen bedrijf van dure woorden maar een groep doeners die tastbare resultaten levert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-09-09T08:12:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.