Macaw beloond voor inspirerend werken

Onderzoeksbureau SatisAction heeft Macaw voorzien van het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling. Op het kantoor van de ict-dienstverlener zou de deur altijd openstaan voor inhoudelijke vragen, opmerkingen en suggesties.

Ict-dienstverlener Macaw heeft het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling ontvangen. Dit kwaliteitsstempel geeft aan dat een organisatie de ontwikkeling van werknemers serieus neemt.
Onderzoeksbureau SatisAction en de Universiteit Tilburg hebben het keurmerk in het leven geroepen voor werkgevers die aandacht besteden aan het leerproces van personeel. Het moet duidelijkheid bieden aan werkzoekenden die graag een inspirerende werkomgeving willen.

Macaw heeft een werkomgeving waarin werknemers gemakkelijk kennis kunnen delen met collega's, vinden de onderzoekers van SatisAction. Het gaat bijvoorbeeld om kennisoverdracht via publicaties, weblogs en presentaties.

Naast geplande ontplooiingsmogelijkheden als een ontwikkelingsplan en het houden van gesprekken zijn vooral de informele leermomenten belangrijk voor werkgevers die het keurmerk ontvangen. "In onze bedrijfscultuur staan overal de deuren open voor inhoudelijke vragen, opmerkingen en suggesties. Daar wordt ook druk gebruik van gemaakt", zegt financieel directeur Ronald van Es daarover.

Eerder ontving ict-dienstverlener Caesar het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-14T12:12:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.