Nieuwe opleider komt met ICT-studie

De nieuwe school Kenloo mag waarschijnlijk volgend jaar zijn deuren open. De opleider gaat onder andere de studie Public ICT Management aanbieden. Het is alleen nog wachten op de goedkeuring van het ministerie van Onderwijs.

Apeldoorn krijgt vijf nieuwe hbo-opleidingen, waaronder de opleiding Public ICT Management. De studie is goedgekeurd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

De academie die Kenloo gaat heten, moet op 1 september 2009 zijn deuren openen. Naast de ict-studie kunnen studenten er ook een studie Pensioenen en Verzekeringen of Integraal Ontwerpen volgen.

De nieuwe opleidingen zijn een idee van de hogescholen Saxion en Windesheim uit Deventer en Zwolle. Ook de Hogeschool Arnhem Nijmegen doet mee aan het initiatief.

Kenloo moet een school met veel persoonlijke aandacht worden. De opleider hoopt in het eerste studiejaar op 150 tot 200 studenten. Voor die tijd moeten de studies nog wel goedgekeurd worden door het ministerie van Onderwijs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Is dit nieuws? Het leest als een reklamespotje.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-03T10:26:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.