Hogeschool Utrecht opnieuw beloond voor campagne

De serious internet game waarmee Hogeschool Utrecht ict-studenten probeert te werven, valt in de smaak. De opleider heeft voor de tweede keer een prijs gewonnen voor de campagne.

Hogeschool Utrecht is tweede geworden in de strijd om de Galjaardprijs. Deze onderscheiding wordt elk jaar uitgereikt aan de beste vorm van overheidscommunicatie. De opleider werd beloond om de wervingsmethode ‘Find the Code'.

De eerste prijs ging naar het UWV in Amsterdam en de Rijksvoorlichtingsdienst eindigde als derde.

De campagne van de Hogeschool Utrecht, die bestaat uit een serious internet game, moet aankomend studenten aansporen een ict-studie te kiezen. Met het spel moeten zij de rol van ict'ers in de maatschappij leren begrijpen. Ook moet het spel zorgen voor een duidelijk beeld van de inhoud van ict-opleidingen en de vaardigheden die studenten ervoor nodig hebben.

Naast de tweede plek in de Galjaard-wedstrijd won Hogeschool Utrecht in september de prijs voor de beste wervingscampagne.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-10T13:57:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.