Banometer: Vooral vraag naar directeuren

Het aantal ict-vacatures in de landelijke bladen steeg de afgelopen weken van 702 naar 853. Personeelsmedewerkers zijn vooral op zoek naar (adjunct-)directeuren. Deze week lijkt de p&o'er het echter even rustig aan te doen.

Hoewel het aantal vacatures zijn waarin gevraagd wordt om een (adjunct-)automatiseringsdirecteur afgelopen week daalde van elf naar drie, wordt over langere termijn toch vaker naar directeuren gezocht. Dat blijkt uit gegevens van Nielsen Media Research.

In de eerste vier weken van september stonden 24 vacatures in de landelijke bladen. In de vier weken die daarop volgden, plaatsten personeelsmedewerkers 43 advertenties voor directeuren.

Het totaal aantal ict-vacatures daalt deze week van 172 naar 125. Wie kijkt naar een langere periode, ziet ook daar nog altijd een stijging: in de afgelopen negen weken ging de teller van 702 naar 853.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Er staat: "Het aantal ict-vacatures in de landelijke bladen steeg de afgelopen weken van 702 naar 853..."
Dat is op zich vreemd;
Want het plaatje naast het verhaal laat een daling zien - men spreekt hier zichzelf tegen!
(andere artikelen en andere peilingen laten nu (as we speak) ook een daling zien. Ik was vorige maand ook nog werkeloos, ik kreeg ook te maken met een duidelijke daling, dat was overal merkbaar....)

Vreemd!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-20T09:22:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.