Hans Frederik wordt vice-president CEPIS

NIOC-voorzitter Hans Frederik wordt vice-president van de Council of European Professional Informatics Societies (CEPIS). Deze organisatie is onder andere bekend van het Europees Computer Rijbewijs. Frederik krijgt de portefeuille Beleid en Communcatie.

De Nederlander Hans Frederik is gekozen tot vice-president van de Council of European Professional Informatics Societies (CEPIS). De CEPIS is de Europese organisatie van beroepsverenigingen in de ict. Frederik wordt verantwoordelijk voor de portefeuille Beleid en Communicatie.

Frederik werd gekozen tijdens de ledenvergadering die op 20 november plaatsvond. Tijdens deze vergadering is ook besloten de komende jaren flink te investeren in de professionaliteit van de ict'er. CEPIS is onder andere eigenaar van het Europees Computer Rijbewijs. Hiermee kunnen gebruikers aantonen dat ze over voldoende computervaardigheden beschikken.

Frederik is voorzitter van het Nederlands Informatica Onderwijs Congres (nioc). Hij is voorgedragen door het bestuur van de vereniging van en voor Register Informatici (VRI) en Ngi, het platform voor ict-professionals.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-25T09:16:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.