Manager Simac ICT is beste praktijkopleider

Stagebegeleider Lambèr Vugts is volgens kenniscentrum Ecabo de beste praktijkopleider van Nederland. De manager bij dienstverlener Simac ICT zou ‘betrokken en enthousiast' zijn.

Kenniscentrum Ecabo heeft Lambèr Vugts, manager operations center bij Simac ICT Nederland, uitgeroepen tot beste praktijkopleider van 2008. In totaal waren 44 docenten uit de ict, de economisch-administratieve sector en de sector Orde en Veiligheid genomineerd.

Volgens de juryleden, die bestond uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en onderwijs, staat Vugts bekend als een enthousiaste en betrokken praktijkopleider. "Zijn jarenlange ervaring als ict- en netwerkdocent in het opleidingscentrum van Randstad en in het onderwijs, maakt dat hij stagiairs op een gerichte manier weet te motiveren", aldus Ecabo.

Ook de docent zelf is te spreken over zijn werk waarbij hij stagiairs begeleidt. "Het is fantastisch werk om te doen," aldus Vugts, "Ik word er heel enthousiast van om de ict-kennis die ik zelf in de jaren heb opgedaan over te dragen aan leerlingen.'"

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-25T16:49:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.