Consultant maakt handboek werven via LinkedIn

Recruiters, die LinkedIn in willen zetten om nieuwe werknemers te werven, maar niet precies weten hoe, kunnen tips en trucs uit het boek ‘Recruitment via LinkedIn' halen.

Jacco Valkenburg, managing consultant van werving- en selectieconsultancybureau IPRC, geeft in ‘Recruitment via Linkedin' handvatten voor het werven van kandidaten via dit online sociale netwerk. Het handboek geeft een korte inleiding over LinkedIn zelf en wat recruiters ermee kunnen.

De lezer krijgt antwoord op de vraag hoe LinkedIn als wervingskanaal te gebruiken is en welke mogelijkheden het sociale netwerk biedt. Verder bespreekt Valkenburg in zijn boek LinkedIn-tools, succesvolle netwerk- en zoektips en de manier waarop p&o'ers potentiële kandidaten het beste kunnen benaderen. Verder geeft het boek ook een overzicht van 50 HR / Recruitment LinkedIn Groups.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik probeer dit boek te vinden maar is blijkbaar niet meer verkrijgbaar in de handel (heb tevens onder ISBN-nummer gezocht)...
OP welke manier kan ik nog aan dit boek geraken?

Gewoon de titel invullen in Google, en ziedaar. Onder meer www.managementbook.nl

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-04T14:16:00.000Z Kim de Vries
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.