Directeur Logica Nederland stapt op

Algemeen directeur Paul Schuyt van Logica Nederland heeft zijn vertrek aangekondigd. De ceo van de ict-dienstverlener stapt om persoonlijke redenen op. Meer wil het bedrijf niet kwijt over zijn plotselinge vertrek.

Paul Schuyt, de algemeen directeur van Logica Nederland, stapt op. De topman heeft om persoonlijke redenen zijn vertrek aangekondigd. Verder wil de woordvoerder van het bedrijf weinig kwijt over het plotse vertrek van de hoogste Nederlandse baas bij de Brits-Nederlandse dienstverlener.

Het vertrek zou niet vanuit het internationale hoofdkantoor in het Engelse Reading zijn opgelegd. Schuyt blijft aan tot zijn opvolger is benoemd. Het bedrijf verwacht begin 2009 bekend te maken wie de nieuwe directeur wordt.

Onverwacht

Het vertrek van Paul Schuyt komt onverwacht. In een interview met Computable van juni 2008 keek de directeur vooruit en zei: "Ik zou over vijf jaar nog heel graag bij Logica willen werken. Wel wil ik op termijn iets internationaals aan mijn cv toevoegen. Bijvoorbeeld als chief executive die verantwoordelijk is voor de landen in Europa behalve de vier grote, of als ceo die verantwoordelijk is voor de divisie Outsourcing Services. Dat zou ik wel leuk vinden."

Schuyt begon in 1987 bij de dienstverlener als consultant en bekleedde tijdens zijn dienstverband verschillende managementsfuncties. Hij is sinds vijf jaar ceo. Het is op dit moment niet bekend wat de directeur na zijn functie bij Logica gaat doen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Paul maakt plaats ivm de aanstaande overname. De aandeeltjes zijn heerlijk goedkoop. De hamvraag is: wordt alles ineens opgekocht of wordt de boel eerst in stukjes gehakt? Dat laatste lijkt meer reeel.

Volgens mij had de echte Barbara Ward heel veel meer aan haar aandeeltjes dan Paul nu.
Paul Schuyt is trouwens de zoveelste die in de loop der jaren wordt door Logica wordt bedankt voor zijn aandeel in de CMG-uitzendaffaire; Van Grieken, Koppers, Meijerink, De Muinck Keizer en noem ze maar op. Vrijwel allemaal een plots vertrek terwijl ze nog heel graag bij Logica hadden willen werken.

ff op een rijtje:
Van Grieken is gewipt met de reorg van de NL-board.
Koppers was klaar met zijn klus.
Zij hebben een prachtige afvloeiing gekregen!!)

Meijerink wilde zelf naar ordina (en heeft nu spijt, lijkt me)
De muink enz zit er gewoon nog

Niet lullen over mensen als je het verhaal niet goed kent.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-12T14:10:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.