Wie werkt waar?

Acht mensen laten in de laatste maand van 2008 weten aan een nieuwe baan te beginnen. Uit de stroom van nieuwe benoemingen zet Computable de belangrijkste overstappen op een rij.

Mauritzio Carli naar VMware

VMware heeft Maurizio Carli aangesteld als algemeen directeur van VMware voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Carli richt zich op de strategische planning, de bedrijfsvoering en het beheer van onder andere dienstverlening en marketing.

Karl Heinz van der Made naar Kender Thijssen

Karl Heinz van der Made (45) is de nieuwe directeur Operations van ict-dienstverlener Kender Thijssen. Heinz van der Made is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de projecten voor nieuwe ict-infrastructuren en optimalisatietrajecten. Ook heeft hij de leiding over de logistiek voor computerverhuur.

Rob van Bavel naar NorthgateArinso

HR-dienstverlener NorthgateArinso Nederland krijgt een nieuwe managing director. Rob van Bavel (46) gaat vanaf 1 januari 2009 in die functie aan het werk. Voorheen werkte hij als salesdirecteur bij het bedrijf. Op dit moment is Peter Bouten nog managing director. Hij is vanaf volgend jaar verantwoordelijk voor de consultancydienstverlening binnen de Europese organisatie van NorthgateArinso.

Freek Lemmers naar Everest

Freek Lemmers is de nieuwe partnermanager van aanbieder van softwareoplossingen Everest. Lemmers gaat een partnernetwerk opzetten, om software in nieuwe markten aan te bieden. Het bedrijf denkt daarbij onder andere aan software as a service. De nieuwe partnermanager werkte van 1998 tot 2005 in diverse functies bij SAP Nederland.

Peter Valckx naar Aia Software

Producent Aia Software heeft Peter Valckx (28) aangesteld als junior accountmanager. Valckx is onder ander verantwoordelijk voor de ondersteuning van de verkooporganisatie. Daarna groeit hij door naar de functie van accountmanager, waarin hij zelf verantwoordelijk is voor een aantal klanten.

Ron Verbrugge en Peter van Ieperen naar RealOpen IT

Ron Verbrugge en Peter van Ieperen gaan zich bij automatiseerder RealOpen IT inzetten voor identity en access management. Verbrugge wordt consultant en Van Ieperen is benoemd tot technisch consultant.

Koert Krouwel naar Attachmate

Aanbieder van softwareoplossingen Attachmate gaat samenwerken met Koert Krouwel, de nieuwe key-accountmanager van het bedrijf. Krouwel gaat de belangrijkste klantrelaties van het bedrijf uitbouwen. De afgelopen jaren was hij onder andere accountmanager bij Sun Microsystems.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-31T14:27:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.