Kieboom wil niet de Logica-groep leiden

De nieuwe topman van Logica Benelux, Wilbert Kieboom, ambieert niet de functie van chief executive officer van de internationale Logica-groep. In zijn vorige functie als operationeel directeur bij Atos Origin, gaf hij wel leiding aan een wereldwijde organisatie.

Wilbert Kieboom, de oud-topman van Atos Origin die vanaf februari leiding geeft aan Logica Benelux, heeft niet de ambitie om algemeen directeur van de internationale Logica-groep te worden. Dat vertelt hij in een interview met het Financieele Dagblad.

Bij zijn vorige bedrijf, Atos Origin, was Kieboom de internationale operationeel directeur. Hij werd zelfs genoemd als mogelijke opvolger van Philippe Germond, maar stapte in augustus 2008 zelf uit de directie. Kieboom: "Ik mag terugkijken op een succesvolle loopbaan bij Atos Origin. Het gaat erom of je zo'n toppositie ook zelf ambieert. Op dit moment is dat niet zo. Maar zeg nooit nooit." Uiteindelijk werd de Fransman Germond in december 2008 vervangen door zijn landgenoot Thierry Breton.

Kieboom vervangt vanaf februari Paul Schuyt, die zijn vertrek in december aankondigde. De nieuwe topman van Logica Benelux heeft er alle vertrouwen in dat hij geschikt is voor de functie. "Er zijn niet zo veel mensen met een vergelijkbare staat van dienst."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-01-07T10:26:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.