HAN organiseert internationale ICT-conferentie

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) staat van twaalf tot en met vijftien februari in het teken van ict. Tijdens de vierdaagse conferentie IPROF-09 kunnen experts op het gebied van ict-onderwijs en -beroepen ervaringen en ideeën uitwisselen.

De HAN organiseert de internationale ict-conferentie IPROF-09. De conferentie wil onder de noemer ‘ICT Professionalism: a Global Challenge' een ontmoetingsplaats bieden voor experts op het gebied van ict-beroepen en -onderwijs, waaronder beleidsmakers en onderzoekers.

Het doel van de conferentie is om samenwerking tussen ict-professionals te bevorderen en ervaringen uit te wisselen. Vijf werkgroepen gaan met verschillende thema's aan de slag.

Flitsend

Anneke Hacquebard, programmadirecteur van IPROF-09: "De thema's die behandeld zullen worden zijn heel divers. Er wordt onder andere gesproken over certificering, afstandsleren en het contact tussen hbo en universiteit. De deelnemers aan de vijf werkgroepen hebben opdrachten gekregen. Het is de bedoeling dat zij gezamenlijk plannen maken om samenwerkingsverbanden tot stand te brengen. Wat daaruit komt, moeten we natuurlijk afwachten, maar wij hopen dat dit heel flitsend zal zijn."

Deelname is alleen mogelijk op uitnodiging, maar geïnteresseerde deskundigen kunnen per e-mail contact opnemen met de organisatie. Op de website van IPROF-09 is het programma te downloaden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-01-30T17:09:00.000Z Kim de Vries
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.