Twice geeft gratis cursus aan bankzitters

Opleider Twice IT Trainingen komt de bedrijven met veel bankzitters tegemoet door gratis Microsoft-sessies te organiseren. Door de sessies van een halve dag moeten werknemers worden bijgespijkerd zodat ze weer kunnen worden ingezet op nieuwe projecten.

Ict-opleider Twice IT Trainingen organiseert gratis Microsoft-sessies voor werknemers die momenteel tussen twee projecten zitten. Het zijn sessies van een halve dag over het gebruik en toepassing van bestaande Microsoft-producten.

De sessies gaan niet over de allernieuwste Microsoft-technologie, zoals Windows 7, maar net een niveau eronder, vertelt directeur Marcel van den Berg. Zo komen bijvoorbeeld de producten Microsoft SQL Server 2005 en de overgang van Microsoft Exchange Server 2003 naar 2007 aan bod.

Veel bankzitters

"De sessies worden georganiseerd onder het mom van laten we elkaar helpen", zegt Van den Berg. "Veel ict'ers bevinden zich momenteel tussen projecten in. Hoe beter opgeleid ze zijn en hoe meer ze beschikken over up-to-date kennis, des te sneller kunnen ze worden ingezet op nieuwe projecten." De opleider hoopt met de sessies de ict-bedrijven tegemoet te komen.

Ict-dienstverleners en detacheerders hebben momenteel meer bankzitters dan gebruikelijk. Deze werknemers hebben een project afgerond en kunnen nog niet worden ingezet op een nieuw project. Deze bankzitters zitten niet thuis, maar gaan vaak op cursus of doen interne projecten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mooi gebaar van Twice IT opleidingen :-)

Wat ik me afvraag is...geeft Twice IT ook
- andere trainingen dan alleen Microsoft?
- trainingen aan ICT-er die niet OP de bank zitten , maar NAAST de bank gevallen zijn door bijv. krediet crisis?


Welk opleidings instituut volgt dit voorbeeld?

Wow

Een HALVE dag cursus en dan kun je weer de verhuur in ???

Welke opdrachtgever zou daar intrappen?

Eerst in een halve dag even gratis snuffelen aan een Microsoft-product....

En daarna is er natuurlijk nog die (betaalde) 3-daagse cursus waarvoor je wel even bij het bedrijf waar je op de bank zit moet gaan bedelen zodat je het echt goed in de vingers kunt krijgen.

Goede marketingstunt van Twice IT ;)

Leuk gebaar, maar praktijkwaarde lijkt me nihil. Een beetje toko die z'n mensen kent zal de toppers wel een stapel boeken meegeven ter studie en certificering.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-02-03T09:48:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.