Netwerkbeveiliger start opleidingscentrum

Personeelsleden van beveiligingsbedrijf Pinewood krijgen binnenkort verkoop- en communicatieles. Ook doen ze kennis op over de producten van de netwerk- en databeveiliger. De werkgever hoopt daarmee in te spelen op ontwikkelingen in de markt en het ontstaan van nieuwe beveiligingsrisico's. Om de kennis in de praktijk efficiënt te kunnen toepassen, wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld.

Netwerk- en databeveiliger Pinewood gaat werknemers opleiden. Het bedrijf wil naast de technische kanten van het werk ook aandacht besteden aan persoonlijke vaardigheden.

De medewerkers volgen verkoop- en communicatietrainingen. Ook wordt hun kennis van beveiligingsproducten bijgespijkerd. Om ervoor te zorgen dat de lesstof ook in praktijk gebruikt wordt, stellen de deelnemers samen met een personeelsmedewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan op.

"Iedereen heeft unieke kwaliteiten die een krachtige basis kunnen vormen voor succes", zegt Pinewood-directeur Hans Doornbosch. "De beveiligingsmarkt is volop in beweging en nieuwe producten, technologieën en ook beveiligingsrisico's volgen elkaar in hoog tempo op. Met deze training bereiden we onze medewerkers optimaal voor op hun werkzaamheden bij Pinewood."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-04-08T13:39:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.