Coach jezelf door de kredietcrisis

Voor diegenen die niet meer gelukkig zijn met hun werksituatie en het gevoel hebben dat er meer in ze zit, biedt het boekje ‘Help! Ik ontplooi mijn talent' tips en trucs om zich te blijven ontwikkelen. Het zelfhulpboek helpt om met nieuw elan uit de kredietcrisis te komen. Het leert stil te staan bij waar je staat in je loopbaan en te ontdekken wat je belangrijk vindt in je werk. Ook geeft het tips je talenten en ambities te definiëren.

Voor de ict'er die niet lekker in zijn baan zit, is er nu het boekje Help! Ik ontplooi mijn talent. Het boek leert je de basisbeginselen van het coachen en geeft tips en checklists, waardoor je jezelf weer op de been kunt krijgen. Het doe-boek leert jezelf te coachen op loopbaanvlak.

Eerst laat het de lezer stilstaan bij de eigen situatie. Wat is voor jou belangrijk en waar liggen je ambities en talenten? Vervolgens geeft het boekje handvatten om jezelf in beweging te krijgen en je werksituatie ook werkelijk te veranderen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-04-22T18:01:00.000Z Kim de Vries
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.