Wie werkt waar?

Vijf mensen gaan aan de slag in een nieuwe baan. Uit de stroom van nieuwe benoemingen in de ict-sector zet Computable de belangrijkste overstappen op een rij.

Peter van Keulen naar CivilCenter

Peter van Keulen wordt commercieel directeur bij CivilCenter. Hij moet de onderneming verder uitbouwen. Van Keulen heeft een bouwkundige en geo/civieltechnische achtergrond. Hij werkte eerder bij Intergraph en Autodesk. Bij Autodesk was hij verantwoordelijk voor de positionering van AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Map en Autodesk MapGuide. Tevens was hij betrokken bij het opzetten van het dealerkanaal voor de civieltechnische en GIS-markt.

Theo Koster maakt stap bij Infor

Bij Infor in Barneveld wordt Theo Koster (49) landenmanager voor de Benelux. Hij is een ict-veteraan met 25 jaar ervaring. Hij begon zijn carrière in 1984 als een consultant bij Digital Equipment, dat werd overgenomen door Compaq en later door HP. In 1998 startte Koster bij Baan Software, waar hij de functie van verkoopdirecteur vervulde. In 2003 werd Baan overgenomen door SSA Global, dat later werd ingelijfd door Infor.

Frank Paymans naar PTWEE

Frank Paymans (40) is in dienst getreden als operationeel directeur bij PTWEE, dienstverlener op het vlak van SAP-testen en SAP-projectmanagement. Hij wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de SAP-testpropositie en gaat daarnaast sturing geven aan de professionals in het veld. Eerder werkte Paymans als manager binnen de SAP-onderdelen van PinkRoccade en Sogeti. Bij deze laatste heeft hij tevens de SAP-testdienstverlening opgezet.

Mark Verberk naar Syfact

Mark Verberk (40) wordt senior account executive bij softwareleverancier Syfact International in Hilversum. Verberk gaat zich richten op software die financiële instellingen helpt bij compliance en het bestrijden van witwassen en fraude. Verberk komt van Fortis, waar hij manager informatiemanagement was. Eerder werkte hij bij MeesPierson in Rotterdam in verschillende functies. Verberk studeerde bedrijfskundige informatica aan de HES in Rotterdam.

Bram Sniekers naar DigiNotar

Bram Sniekers is de nieuwe manager product management & development van DigiNotar, internet trust provider op het gebied van identity management, elektronische handtekeningen en certificering Sniekers zal zich bezighouden met het uitbreiden en verder ontwikkelen van de productportfolio. Hij is overgestapt van AOL/TimeWarner, waar hij als technical director deel uit maakte van AOL Nederland BV en CompuServe.

Van baan veranderd?

Laat het ons weten via een e-mail aan redactie@computable.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Lekkere move !

Syfact is net failliet verklaard!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-01T15:35:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.