Wie werkt waar?

Vijf mensen gaan aan de slag in een nieuwe baan. Uit de stroom van nieuwe benoemingen in de ict-sector zet Computable de belangrijkste overstappen op een rij.

Ed Kraaijenzank naar Ctac

Ed Kraaijenzank (52) wordt voorgedragen als commissaris bij SAP-dienstverlener Ctac.  Hij is nu financieel bestuurder bij de Veendamse aardappelzetmeelcoöperatie Avebe en heeft in het verleden bestuurlijke ervaring opgedaan bij beursgenoteerde bedrijven als Exact en KPN. De heer Kraaijenzank heeft ervaring op financieel, economisch, logistiek, operationeel en ict-gebied. Zijn voordracht wordt door Ctac op 20 mei 2009 voorgelegd aan de aandeelhouders.

Arian Ooijevaar naar Surfnet

Arian Ooijevaar wordt adviseur bij Surfnet voor de koppeling van de infrastructuur van onderzoeksinstellingen met het Surfnet-netwerk. De afgelopen twee jaar werkte Ooijevaar als scout ict, software & multimedia bij StartImpuls Utrecht, onderdeel van de Universiteit van Utrecht. Daarvoor was hij freelance ict-journalist voor de ict-vaktijdschriften van VNU Media en IDG. Ook was hij hoofdredacteur bij het vakblad NetOpus.

Kees Verton maakt stap bij HP

Kees Verton (49) wordt directeur van de HP Imaging & Printing Group en daarmee ook lid van het centrale management team van HP Nederland. Hij blijft bovendien manager enterprise printing sales & services.  Verton studeerde studie medische natuurkunde. In 1995 trad hij in dienst bij hardwarefabrikant Compaq en werd, na de overname  van Compaq door HP in 2002, lid van het management team van de HP Personal Systems Group.

Petra Boezerooy naar Surfnet

Petra Boezerooy wordt programmamanager op de afdeling Community Support van Surfnet. Zij is verantwoordelijk voor de opzet en aansturing van het SURFnet/Kennisnet Innovatieprogramma. Ze werkte eerder bij het Platform ICT en Onderwijs. Eerder was zij onderzoeker bij de Universiteit Twente, Centre for Higher Education Policy Studies. In 2006 promoveerde zij op het proefschrift 'e-Learning Strategies of higher education institutions'.

Carlos Laguna Palma naar Business Case Entrepreneurs

Carlos Laguna Palma wordt adviseur bij ict-adviesbureau Business Case Entrepreneurs. Hij komt van hardwareleverancier Dell, waar hij de laatste twee jaar werkte als manager business support. Laguna Palma wordt verantwoordelijk voor de begeleiding van klanten bij het opstellen van business cases en projecten.  BCE is in 2002 opgericht door Joost van Bilsen en Eric van der Wolk. Het adviesbureau is actief in de werkvelden verzekeringen, automotive, overheid en zorg.

Van baan veranderd?

Laat het ons weten via een e-mail aan redactie@computable.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-08T11:28:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.