Rabobank zoekt 75 automatiseerders

De Rabobank is op zoek naar 75 ict'ers. Dat blijkt uit een oproep op de website van de werkgever. Het bedrijf zoekt onder andere systeembeheerders, applicatiebeheerders en een Linux technical engineer.

Werknemers die voor de bank aan de slag gaan, komen terecht in langlopende projecten in diverse landen. Om die tot een goed einde te brengen, zoekt de werkgever flexibele ict'ers die kunnen omgaan met verschillende culturen.

Uit onderzoek van Computable bleek vorig jaar dat ict'ers de Rabobank het bedrijf met de beste bedrijfscultuur vinden. Voor doorgroeimogelijkheden krijgt de werkgever een tweede plek. 'Bij Rabobank werken we open, informeel en ondernemend. Dat geldt voor je ict-werk en voor je loopbaanontwikkeling', aldus communicatiemanager Chris Noks. 'Als medewerker bestuur je zelf je carrière. En niet alleen door goede prestaties, maar ook door duidelijk te maken waar je ambities liggen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Succes... er zijn er genoeg op de arbeidsmarkt

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-25T15:15:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.