Wie werkt waar?

Vijf mensen gaan aan de slag in een nieuwe baan. Uit de stroom van nieuwe benoemingen in de ict-sector zet Computable de belangrijkste overstappen op een rij.

Denis Hoogweg maakt stap bij Ps_testware

Denis Hoogweg wordt country manager bij Ps_testware Nederland. In de opbouwfase van het bedrijf was hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten in Nederland: staffing, training, consulting, coaching en outsourcing op het gebied van software testen en kwaliteitsborging. Hoogweg heeft uitgebreide ervaring met ict en de markt  van softwarekwaliteit. Eerder werkte hij onder andere bij Pinkroccade Getronics en AT&T.

Alain Levens naar Trapeze Networks

Alain Levens wordt presales manager Benelux bij Trapeze Networks. Hij is afkomstig van Radware, waar hij als technical manager verantwoordelijk was voor alle presales activiteiten in de Benelux. In een team van zeven Wlan-professionals is hij bij Trapeze verantwoordelijk voor alle technische verkoopondersteuning in de Benelux regio. Trapeze Networks, onderdeel van leverancier Belden, levert draadloze apparatuur en managementsoftware voor bedrijfsnetwerken.

Harold Teunissen naar Surfnet

Harold Teunissen wordt afdelingshoofd Middleware Services bij Surfnet. Hij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een strategie en het vernieuwen van middleware services binnen Surfnet. Teunissen komt van SenterNovem waar hij werkte als senior adviseur. Eerder werkte hij bij Bell Labs Research, de onderzoeksgroep van Alcatel-Lucent, waar hij onderzoek deed naar draadloze LAN's en de internationale standaardisatie van deze systemen.

Danny Frietman naar Verdonck, Klooster & Associates

Danny Frietman (37) wordt senior consultant bij Verdonck, Klooster & Associates. Hij komt van adviesbureau Marqit Advisory, dat zich bezighield met het begeleiden van aanbestedingen en selecties op het vlak van mobiliteit. Zijn adviesterrein is mobiele ict-toepassingen. Frietman adviseerde organisaties zoals Philips, Loyens & Loeff, Deloitte en Inspectie Verkeer & Waterstaat. Eerder werkte hij bij IBM en Exact Software.

Pieter Schoehuijs naar AkzoNobel

Pieter Schoehuijs (44) wordt CIO bij AkzoNobel. Hij komt van de Amerikaanse branchegenoot Church & Dwight Corporation in New Jersey, waar hij werkte als vice president en cio. Hij deed ruime ervaring op met ict bij bedrijven in consumentenproducten en chemicaliën. Schoehuijs volgt Gerard Helmink op, die de afgelopen veertig jaar verschillende functies in informatietechnologie binnen AkzoNobel vervulde. Helmink gaat later dit jaar met pensioen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-26T09:41:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.