Wie werkt waar?

Vier mensen gaan aan de slag in een nieuwe baan. Uit de stroom van nieuwe benoemingen in de ict-sector zet Computable de belangrijkste overstappen op een rij.

Chris Swelsen naar Data4

Chris Swelsen wordt directeur van het Service Delivery Center van ict-dienstverlener Data4 in Geleen. Het Service Delivery Center startte in januari van dit jaar en beheert ict-infrastructuren van klanten, zoals het academisch ziekenhuis Maastricht en GTI. Swelsen werkte eerder bij Sabic Europa (voorheen DSM), waar hij verschillende leidinggevende functies had. Hij wordt bij Data4 verantwoordelijk voor de grootzakelijke markt in Nederland.

Ronald Vendel naar Decos Software Engineering

Decos Software Engineering in Noordwijk stelt Ronald Vendel aan als partner account manager. Vendel startte in 1980 als applicatieconsultant en later sales executive bij Unisys. Na vijftien jaar maakte hij de overstap naar DMS-softwareleverancier Swets Farrington (nu Nashuatec/Ricoh) waar hij verantwoordelijk was voor de commerciële activiteiten binnen de profitsector. Vervolgens was hij werkzaam voor BPM-leverancier Mavim.

Albert Bokma tijdelijk naar Allshare

Bij softwareleverancier Allshare Nederland is Albert Bokma (53) aangesteld als ad interim ceo. Bokma is als interimmanager verbonden aan Boer & Croon Executive Managers en werkte eerder in directiefuncties bij Assembléon, Alcatel-Lucent, Gilde Investments Management en Oracle Benelux. Allshare is in 1987 ontstaan als een verzelfstandiging van de Nederlandse dochter van het Amerikaanse Tymshare, gespecialiseerd in banking- en managementinformatiesystemen.

David van der Put naar People XS Denemarken

Leverancier PeopleXS van online recruitment software heeft David van der Put (1965) benoemd tot country manager Denemarken. Hij is sinds 2006 werkzaam bij PeopleXS. Daarvoor was hij vijf jaar werkzaam bij Canon Europe als ict-manager en business consultant bij het Amerikaanse consultancybedrijf Reliability Management Group. People XS heeft in Denemarken inmiddels 25 klanten in Scandinavië, waaronder uitgevers zoals JP Politikens Hus en Gouden Gids.

Van baan veranderd?

Laat het ons weten via een e-mail aan redactie@computable.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-29T13:07:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.