Microsoft benoemt Nederlander tot UC-expert

Microsoft heeft de eerste Nederlandse Certified Master Office Communications Server 2007 benoemd. Marco van Olst, specialist in Unified Communications (UC), is daarmee nu een van de twintig ict'ers die deze titel dragen.

Automatiseerders die tot Certified Master OCS benoemd zijn, zouden daarmee een expert zijn op het gebied van Microsoft Unified Communications. 

Van Olst, die werkt bij detacheerder VX Company, heeft eerst drie weken een masterprogramma op de Microsoft Campus in Redmond moeten volgen. De lessen werden afgesloten met drie theorie-examens en een praktijkexamen. De UC-specialist zou als één van de zestien deelnemers alle vier de examens met positieve resultaten hebben afgesloten.

'We stimuleren onze specialisten om dergelijke programma's te volgen', zegt VX Company's directeur Frank Martel. 'Juist in deze moeilijke tijden is het belangrijk om in je eigen mensen te investeren. Het behalen van de mastertitel is uiteraard de verdienste van Marco zelf en daar zijn wij heel trots op.'

Unified Communications

Unified Communications staat voor de volledige integratie van alle communicatiemiddelen. E-mail, sms, voicemail, instant messaging, video-conferencing en spraak zijn toegankelijk vanuit één geïntegreerde omgeving. De arbeidsproductiviteit wordt verhoogd door efficiëntere samenwerking, eenvoudigere communicatie en sneller toegang tot bedrijfskritische informatie. Door de toepassing van Unified Communications hebben werknemers altijd en overal inzicht in de aanwezigheid en beschikbaarheid van contactpersonen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Gezien de flinke kosten van een dergelijke opleiding verwacht ik dat dit voor weinig mensen weggelegd is.

Ja, ik hoor wel vaker dat VX Company veel in mensen investeert en dat ze goede mensen hebben. Klasse van die Marco.

Tja, als ze toch op de bank zitten ..

Ik vind het klasse. Michel, ken je Marco, of ben je alleen suggestief?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-06-19T13:38:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.