ICT-bedrijf maakt kans op titel 'Beste Leerbedrijf'

Award

Ict-bedrijf Teleperformance Technical Help is één van de drie genomineerden die kans maken op de titel ‘Beste leerbedrijf’. Kenniscentrum Ecabo organiseert deze wedstrijd jaarlijks voor alle leerbedrijven uit de economisch-administratieve, ict- en veiligheidssector die betrokken zijn bij het Ecabo. Teleperformance gaat de strijd aan met zorggroep Pantein service bedrijf en Europeesche verzekeringen. De drie finalisten zijn door een jury geselecteerd uit zestig genomineerden.

De jury beoordeelt de finalisten op vijf verschillende punten: De mate waarin het bedrijf de leerling centraal stelt, de ruimte en ondersteuning die de praktijkopleider binnen de organisatie krijgt, de investering in opleiden, het onderscheidend vermogen ten opzichte van andere leerbedrijven en de samenwerking met andere instellingen en maatschappelijke positie van het bedrijf.

Teleperformance is genomineerd vanwege zijn actieve stagebeleid en de uitvoering hiervan. Naast het begeleiden van ict-leerlingen is het bedrijf een samenwerking  aangegaan met de gemeente Maastricht en het CWI voor de start van een traject voor langdurig werklozen. Ook is het bedrijf partner van de Contact Center Academy in Maastricht. Hier worden personeelsleden van regionale bedrijven opgeleid tot callcentermedewerker.

Vakjury

Juryleden gaan in september bij de bedrijven op bezoek. Naar aanleiding daarvan beslissen zij wie zich het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider mogen noemen. De  vakjury bestaat onder andere uit een manager van Ecabo en afgevaardigden van het Albeda College en de brancheorganisatie van uitzendbureaus.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-07-16T13:01:00.000Z Kim de Vries
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.