Dienstverlener leidt ICT'er op tot ERP-consultant

Ict-dienstverlener Schouw Informatisering gaat ict'ers kennis bijbrengen over enterprise resource planning (ERP). De studenten leren adviseren over de bedrijfsvoering en inrichting van bedrijfsprocessen. Ze maken daarbij kennis met erp-software Microsoft Dynamics NAV.

De deelnemers werken tijdens de opleiding op diverse afdelingen van het bedrijf, zodat zij zoveel mogelijk ervaring opdoen. Daarnaast leggen de studenten bedrijfsbezoeken af, werken ze mee aan erp-projecten en wordt er gewerkt aan presentatievaardigheden.

Studenten die de training met goed gevolg afronden, kunnen volgens Schouw Informatisering aan de slag als volwaardig erp-consultant. De werkgever garandeert deze deelnemers daarom een baan bij het bedrijf.

De training duurt een half jaar.

Voedingsmiddelenbranche

Schouw Informatisering adviseert bedrijven over het automatiseren van bedrijfsprocessen en informatiestromen. De dienstverlener richt zich op de voedingsmiddelenbranche. Het bedrijf heeft vestigingen in Etten-Leur, Boxmeer en Antwerpen en heeft 75 werknemers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-08-27T12:55:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.