Reorganisatie Sun dwingt CTO tot vertrek

Chief technical officer (cto) Hans Appel van Sun Microsystems Nederland moet op zoek naar een nieuwe baan. Door een reorganisatie binnen het bedrijf komt zijn functie te vervallen. Appel werkt sinds negen jaar als cto bij het bedrijf.

De technisch directeur blijft actief als lector Multidisciplinaire Informatica aan de Hanzehogeschool Groningen. Met behulp van multidisciplinaire ontwikkelteams worden onder zijn leiding vernieuwende projecten op een onorthodoxe wijze uitgevoerd, meldt Appel op zijn website.

Appel werkt sinds 37 jaar in de ict. Na zijn elektonicastudie eind jaren zestig richtte hij zich op de bouw en het programmeren van hybride analoge en digitale computersystemen. In het begin van de jaren zeventig trad hij in dienst van bouwer van mainframe computersystemen Sperry Univac. Daarna werkte hij onder andere bij Apple Computer, waar hij zich bezighield met marketing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-02T10:06:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.