Banometer: vooral vraag naar directeuren

sollicitatie

Medewerkers van de personeelsafdeling zoeken vooral naar de (adjunct) directeur automatisering. Het aantal vacatures in de landelijke bladen steeg voor deze functie in een week van drie naar tien. Dat blijkt uit gegevens van Nielsen Media Research.

Ook het totaal aantal onvervulde ict-functies is omhoog gegaan: in week 34 waren er 31 vacatures, maar een week later zijn het er 66. Naast de automatiseringsdirecteur zoeken personeelsmedewerkers ook naar applicatieprogrammeurs en projectmanagers. Naar deze ict'ers wordt achtereenvolgens zes en vier keer gezocht.

Over de Banometer

De Banometer toont het aantal ict-personeelsadvertenties in 27 landelijke kranten en vakbladen. De gegevens zijn afkomstig van Intermediair Arbeidsmarkt Analyse en Nielsen Media Research.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

wanneer gaan jullie hiermee stoppen?

of vermeld in ieder geval ook de advertenties van de grote internetsites waar vele vacatures in staan die niet in de landelijke dagbladen staan.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-07T13:57:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.