Opleider Compu'train koopt nieuw pand

Aanbieder van ict-cursussen Compu'train gaat verhuizen. De opleider heeft een nieuw pand gekocht in Utrecht. Doordat de ruimte efficiënter kan worden ingedeeld, is in het nieuwe kantoor meer lesruimte op minder oppervlakte. Compu'train verhuist maandag 2 november naar het nieuwe pand.

Volgens hoofd opleiding Patrick Kersten gaat de opleider in het kantoor aan de Catharijnesingel meer aandacht besteden aan klassikaal en individueel leren. Ook de mogelijkheden voor blended leren, waarbij klassikaal onderwijs gecombineerd wordt met leren via internet, worden uitgebreid.

De opleider heeft niet alleen een nieuw pand aangeschaft, maar nam ook enkele ict-opleiders over. Zo kocht het concurrent IP Computer Training Centrum en aanbieder van systeembeheerstudies OC ICT. Ook trainingsbureau Atricon is sinds dit jaar onderdeel van Compu'train. Begin oktober wist de opleider de hand te leggen op BVO training center.

Compu'train zegt door de overnames beter te kunnen voldoen aan de vraag naar een totaal en breed pakket aan ict-cursussen, opleidingen en aanverwante diensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-10-26T16:19:00.000Z Heleen van Roon