ICTRoom wint award voor constante groei

Award

Datacenterontwikkelaar en -bouwer ICTRoom Company heeft de Sustainable Grower Award voor duurzame groei gewonnen. Deze award wordt uitgereikt aan het technologiebedrijf dat een onafgebroken groei kent en het langst in de Deloitte Technology Fast 50 voorkomt. In 2006 kwam het bedrijf voor het eerst voor in de Fast 50. Het eindigde toen op een vierde plaats. Dit jaar was de onderneming goed voor een 31e plaats met een groei van 627 procent.

Het Belgische bedrijf Netlog, een online sociaal portaal gericht op Europese jongeren, nam met een groei van 11285 procent de eerste plaats in de Fast 50 voor zijn rekening. Fotoboekleverancier Albumprinter, dat vorig jaar op de eerste plek eindigde, realiseerde dit jaar een groei van 8820 procent, wat goed was voor een tweede plek.  Concurrent Webprint eindigde op een derde plek met een groei van 7975 procent.

De Deloitte Technology Fast 50 werd dit jaar voor de tiende keer samengesteld. Bedrijven op de ranglijst moeten een substantieel deel van hun omzet uit de ontwikkeling van eigen technologie  halen. De rangschikking komt tot stand op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. De deelnemers zijn afkomstig uit alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech, computers en randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen en netwerken, media en entertainment en greentech.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-11-11T11:32:00.000Z Kim de Vries


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.