Microsoft-training via Computrain te volgen

Opleider Computrain gaat samen met softwareleverancier Microsoft masterclasses aanbieden in het kader van het Microsoft University Initiative. Deze opleidingen worden gegeven door Microsoft-consultants en gaan over de nieuwste producten van de softwareleverancier. Het zijn kortlopende trainingen waaraan slechts een beperkt aantal ict'ers mag deelnemen. De masterclasses zijn geen onderdeel van de reguliere certificeringsprogramma's van Microsoft.

De masterclasses werden eerder door Microsoft alleen gegeven. De samenwerking met Computrain moet zorgen voor een breder publiek. Voor Computrain is het een uitbreiding van het trainingsaanbod.

De trainingen gaan over de nieuwste Microsoft-producten, bijvoorbeeld over Sharepoint 2010. Consultants van Microsoft Services delen scenario's en praktische ervaringen uit grootschalige projecten bij andere bedrijven. Van de deelnemers wordt een gedegen voorkennis verwacht. Soms is een bepaalde Microsoft-certificering nodig.

Er zijn drie trainingscategorieën: masterclasses, Microsoft IT Workshops en Workshop Plus sessies. Voor de eerste twee kan iedereen zich aanmelden, voor de laatste kunnen alleen klanten van Microsoft Premier Support zich aanmelden.

Frequentie

‘Er zijn zeventig verschillende masterclasstitels', zegt directeur John Reynders van Microsoft Services Nederland. ‘De frequentie van de masterclasses varieert van een keer per jaar tot zeven keer per jaar. Per sessie hebben we minimaal tien en maximaal zestien deelnemers. Dat doen we om de diepgang, kwaliteit en interactie te kunnen borgen.'

Computrain is een van de opleiders voor Microsoft-certificeringen. ‘Onze bestaande relatie met Microsoft is geïntensiveerd. Computrain was op eigen initiatief bereid om mee te denken en het Microsoft University Initiative integraal op te nemen in het portfolio. De ervaring, de tijd en inzet die Computrain in het programma wilde investeren, waren belangrijke reden om onze keuze te laten vallen op deze organisatie', zegt Reynders.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-02-09T10:40:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.