Qurius neemt ontwikkelaars OneDev over

Ict-dienstverlener Qurius neemt acht ontwikkelaars over van detacheringsbureau OneDev. De developers moeten Qurius voorzien van extra Microsoft-kennis. Ze zijn sinds juni 2010 in dienst van hun nieuwe werkgever. Qurius heeft een aantal grote projecten op stapel staan en heeft extra ontwikkelkracht nodig.

'Deze nieuwe medewerkers zijn een waardevolle aanvulling voor Qurius en versterken onze competenties in het Microsoft-ontwikkelplatform op diverse specialistische vakgebieden', zegt directeur van Qurius Nederland Peter van Haasteren. De developers gaan zich bezighouden met bijvoorbeeld SharePoint, Office Communications Server, .Net en Dynamics. Ook BizTalk, Dynamics CRM, Surface en Windows Mobile behoren tot de kennisgebieden van het nieuwe personeel.

Begin dit jaar stelde Qurius Leen Zevenbergen aan als algemeen directeur van het bedrijf. Sindsdien vervangt hij Fred Hermans die het bedrijf verliet na een meningsverschil over de toekomst van de dienstverlener. Of het vertrek te maken had met de tegenvallende bedrijfsresultaten wilde de woordvoerder van Qurius niet zeggen.

Qurius zag zijn winst in het eerste halfjaar van 2009 voor 98 procent verdampen tot 39.000 euro en kon zijn omzet net niet op peil houden. De halfjaarsomzet daalde 5 procent ten opzichte van de eerste helft van 2008, naar bijna 64 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-06-04T08:42:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.