Dienstverlener Ciber werft honderd ICT'ers

Ict-dienstverlener Ciber Nederland verwacht dit jaar honderd nieuwe medewerkers aan te nemen. Om dat voor elkaar te krijgen, heeft het bedrijf een wervingsteam aangesteld. De dienstverlener is op zoek naar ict'ers met verstand van software van SAP, Oracle en Microsoft en van programmeertaal Java.

Nu heeft de dienstverlener nog vijfhonderd werknemers. De mogelijkheid nieuw personeel aan te nemen, zou te danken zijn aan nieuwe opdrachten die de dienstverlener heeft gekregen. Over een paar jaar hoopt het bedrijf duizend personeelsleden te hebben.

De ict-dienstverlener is niet het enige bedrijf dat op zoek gaat naar nieuwe medewerkers. Andere werkgevers die weer werven, zijn bijvoorbeeld Peak-IT, Capgemini, Logica en Ordina.

Ciber houdt zich bezig met het bouwen, integreren en beheren van bedrijfssystemen. De dienstverlener heeft vestigingen in Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Nieuwegein en Den Bosch.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Voor hoelang en tegen welke prijs?

Ohwja Ciber,, die zijn er ook nog.
Sorry maar die club kan je maar beter niet serieus nemen. Komen met snoepreisjes en PSV skybox bezoekjes met 10 man binnen en een half jaar later zijn ze allemaal weer weg.

@Ohja: Ciber is op een aantal SAP competences al één van de grootste dienstverleners van NL(Bijvoorbeeld BI).

Bovendien scoort Ciber al jaren erg hoog op werknemerstevredenheid én in het onderzoek naar 'Meest gewaardeerde ERP dienstverlener'

Een verfrissing in het land van grote logge IT-reuzen als Capgemini, Atos et cetera.

Constante groei, zeer laag personeelsverloop, goede ratings in werknemerstevredenheidsonderzoeken en tja, zo nu en dan een snoepreisje - gewoon omdat het kan.

Heb een gesprek met ze gehad en ook een aanbod mogen ontvangen. Echter na wat rondvraag hier en daar hoorde ik meerdere negatieve verhalen over het niet netjes omgaan met vertrekkende en voormalige medewerkers (rechtszaken, intimidatie, zwartmaken, etc). Dus ben mede daardoor ook niet ingegaan op hun aanbod.

Als je bij binnenkomst je al zorgen gaat maken over vertrekken dan wekt dat weinig vertrouwen in een goede gezamenlijke start. Lees wel altijd goed je arbeidscontract door.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-15T16:03:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.