Ex-werknemer New Horizons start cursusbureau

Een van de medewerkers van de onlangs faillietverklaarde ict-opleider New Horizons Corporate Training start zijn eigen opleidingsinstituut. Voormalig marketing manager Graham Hulsebos gaat online Microsoft Office eLearning-cursussen van diverse moeilijkheidsniveaus aanbieden. Hij doet dit onder de naam OfficeELearningMenu.

Hulsebos, nu directeur, begint zijn eigen bedrijf nadat NH Corporate Training in juni van dit jaar failliet werd verklaard. Die opleider maakt deel uit van het gelijknamige moederbedrijf in Amerika. Hulsebos besloot zijn eigen trainingsbureau op te richten.

'Daar waren ze in Amerika niet blij mee', zegt hij. 'Maar toen de salarissen niet werden uitbetaald, was er ook niemand die voor mij klaarstond. Dit is een goede oplossing.' Hoewel het nieuwe opleidingsinstituut zich net als New Horizons bezighoudt met eLearning staan de twee bedrijven volgens Hulsebos geheel los van elkaar.

OfficeELearningMenu staat sinds juni ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is Microsoft Certified Partner. De opleider geeft cursussen in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans. Volgens Hulsebos kunnen de trainingen worden gedaan door ict'ers die hun kennis willen bijspijkeren, maar kunnen ze ook worden ingezet bij Office-migraties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Een webwinkel die alleen e-learning verkoopt een opleidingsinstituut en cursusbureau noemen?

Goed om te horen dat er wél mensen zijn die serieus werk maken van e-learning! Graham: succes. Grtn, Lennart

Waar De Clercq en de zijnen de boel ronduit belazerden, is Graham altijd een eerlijke ondernemer met hart voor de klant geweest. Wens hem veel succes, hij heeft kennis van zaken!

Reactie verwijderd door de redactie

Hoewel misschien terecht (ik zou ook niet blij zijn met uitblijvend salaris), getuigt de sneer naar NH niet echt van klasse. Is dat nodig? Dient het een doel? Of toont het een tendens?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-30T13:15:00.000Z Heleen van Roon


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.