Getronics UK krijgt nieuwe directeur

Handen schudden

De Brit Mark Cook gaat leidinggeven aan ict-dienstverlener Getronics UK and Ireland. Hij vervangt Dave Baldwin, die de landenorganisatie twee jaar leidde. Cook rapporteert in zijn nieuwe functie aan Andreas Ziegenhain, die Getronics International sinds april 2010 leidt. Hij wordt verantwoordelijk voor verdere groei van Getronics in het Verenigd Koninkrijk. De nieuwe topman treedt ook toe tot de raad van bestuur van Getronics UK and Ireland.

Cook is al 25 jaar werkzaam in de ict-sector. Sinds 2008 was hij operationeel directeur van de Britse ict-dienstverlener Steria. Daarvoor had hij leidinggevende functies bij branchegenoten Xansa en Druid. Volgens Ziegenhain is de Britse markt voor Getronics een belangrijke peiler van de internationale groeistrategie voor werkplekdienstverlening.

Het managementteam van Getronics bestaat vanaf april 2010 uit algemeen directeur Erik van der Meijden, commercieel directeur Jos Schoemaker, directeur International Ziegenhain en financieel directeur Steven van Schilfgaarde. Buiten Nederland heeft de dienstverlener eigen vestigingen in veertien landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Brazilië, Singapore en Mexico.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-08-16T10:50:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.