Qidos brengt manager het nieuwe werken bij

Adviesbureau voor personeelszaken Qidos gaat managers bijbrengen hoe zij hun leiderschapsstijl kunnen aanpassen aan het nieuwe werken. Het bureau komt daarvoor met een online studietraject. Managers leren bijvoorbeeld te coachen op resultaat en om samenwerking te stimuleren.

Qidos hoopt met de e-learningcursus meer werkgevers enthousiast te maken voor tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Directeur Martijn de Wildt: 'We vinden het een logische stap om een hulpmiddel aan te bieden dat leidinggevenden kan helpen hun vaardigheden te verbeteren.'

De training begint met het maken van een persoonlijk implementatieplan. Daaruit moet blijken aan welke vaardigheden de leidinggevende moet werken en hoe hij dat kan doen.

Volgens Qidos vinden werknemers de balans tussen werk en privé op de lange termijn belangrijker dan verantwoordelijkheid en salaris. Personeelsleden die tijd- en plaatsonafhankelijk werken, zouden bovendien productiever zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

"Volgens Qidos vinden werknemers de balans tussen werk en privé op de lange termijn belangrijker dan verantwoordelijkheid en salaris. "

Dus geen ruggengraat en ambitie.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-30T14:55:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.