NGI en NGN werven 15 leden bij Belastingdienst

De gezamenlijke ledenwerfactie die NGN en Ngi deze zomer bij de Belastingdienst voerden, heeft tot nu toe drie nieuwe NGN-leden opgebracht en twaalf Ngi-leden. Ict'ers bij de Belastingdienst betalen 80 euro voor een jaar lidmaatschap van Ngi of NGN, waar dat normaal respectievelijk 147,50 en 189 euro is.

'We zijn tevreden met deze start, die past binnen de verwachting, maar nog niet conform onze ambities is', zegt voorzitter Klaas Brongers van Ngi. 'Streven is om minimaal op enkele honderden uit te komen in 2011.'

Ngi en NGN willen dit bereiken door binnen de Belastingdienst 'voor meer publiciteit te zorgen': 'Binnenkort start Wouter Bronsgeest als secretaris in het bestuur van het Ngi. Hij is werkzaam bij de Belastingdienst en hij gaat kijken hoe die bekendheid vorm kan krijgen.'

80 euro per jaar

In juli 2010 maakten ict-beroepsverenigingen NGN en Ngi bekend een collectieve lidmaatschapskorting te bieden van respectievelijk 58 en 46 procent aan de ict'ers die bij de Belastingdienst werken. Beide verenigingen boden al eerder collectieve kortingen aan groepen ict'ers binnen eenzelfde organisatie, maar dit is de eerste keer dat ze dat samen deden.

Ict'ers bij de Belastingdienst betalen 80 euro voor een jaar lidmaatschap van Ngi of NGN, waar dat normaal respectievelijk 147,50 en 189 euro is. Er werken ongeveer drieduizend werknemers bij het ict-centrum van de Belastingdienst. Dat zijn echter niet alleen ict'ers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Waar gaat dit over ???? Drie en twaalf nieuwe leden. Ik dacht dat de komkommertijd toch wel voorbij was...

goh, goeie score. Ongeveer 0.5% is dus lid geworden (zie gerelateerde artikelen; er werken +/- 3000 mensen bij de ICT club van de belastingdienst)

Wellicht ligt het aan mij, maar ik heb nog geen toegevoegde waarde kunnen ontdekken aan een NGI/NGN lidmaatschap

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-15T14:54:00.000Z Jolein de Rooij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.