IT-Staffing voegt werkmaatschappijen samen

Detacheringsbureau IT-Staffing voegt zijn zeven werkmaatschappijen samen. Daarmee zijn de namen ABC Team, Info Motion, Bariton, Paxton, Centor, Software Pool en SCP per 1 januari 2011 vervallen. Het bedrijf verwacht met de samenvoeging zijn concurrentiepositie te verbeteren. Dit zou een grote mate van flexibiliteit vereisen die alleen is te bereiken vanuit een centraal aangestuurde organisatie. Tot dusver zorgden de divisies voor 'overbodige tussenschakels'.

De detacheerder richt zich voornamelijk op het plaatsen van zelfstandige ict-professionals. De wetgeving is complex en IT-Staffing wil voorkomen dat inhuurders en ict'ers worden geconfronteerd met navorderingen van de loonheffing. Daartoe kan het bedrijf de volledige contractuele afhandeling verzorgen voor organisaties die ict'ers inhuren.

Alle actviteiten voert het detacheringsbedrijf vanaf 2011 uit onder de naam IT-Staffing. De onderneming is gevestigd in Nieuwegein en heeft ook vestigingen in België, Duitsland en Zwitserland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Logische stap. Het was af en toe verwarrend om als freelancer zaken met ze te doen, dan zat je met Paxton en dan weer met ABC team. Goed dat het nu 1 loket is.
Overigens wel altijd tevreden over de IT staffing groep geweest. Transparante club tussen de vele mistige cowboys van vooral angelsaksische huize.

Zeker! Ik stap per 1-1 over naar IT Staffing na eerdere onvrede met cowboys. Aanpak bijzonder professioneel en je wordt echt als gelijkwaardige behandeld en niet als 1-van-zovele...

Goede ontwikkeling!

Er zal een shake-out plaatsvinden in de komende jaren in het lijstje van alle detacheerders voor freelancers. Alleen de bedrijven die aandacht en interesse hebben voor freelancers en op een transparante wijze zaken doen zullen overleven. IT Staffing is daar 1 van.

Concullega van IT-staffing,
Inderdaad een goede duidelijke stap, voor een eerlijke transparante organisatie. Heel veel succes gewenst daarbij!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-01-03T10:34:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.