Centric zoekt 80 ICT'ers tijdens banendag

Ict-dienstverlener Centric organiseert op zaterdag 29 januari 2011 een ict-banendag. Het dienstenbedrijf zoekt dan tachtig nieuwe medewerkers op het gebied van ict-infrastructuren en beheer, servicedesk, softwareontwikkeling, testen en business intelligence. De banenmarkt vindt plaats in het Van der Valk Hotel in Assen.

Door de groei van de regio Noord- en Oost-Nederland is automatiseerder Centric op zoek naar tachtig nieuwe medewerkers. Tijdens de ict-banendag kunnen ict-professionals kennismaken met de Centric-organisatie en gesprekken aangaan met managers, recruiters en collega ict'ers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Is dat alleen voor hoogopgeleide mensen of worden MBO'ers ook aangenomen?

ps. "Tijdens de ict-banendag"-link doet niet.

Probeer deze link: www.werkenbijcentric.eu/assen

Die werkt!
Nu nog iemand die de link in het artikel aanpast...

@Bart: gezien de salarissen die Centric betaald zal het juist niet voor hoog opgeleide mensen zijn.

Pay peanuts, get monkeys!

Regio Noordoost NL zoekt vnl helpdeskmedewerkers voor langere tijd dus MBO lijkt me meer dan voldoende.

Voornamelijk helpdeskmedewerkers? De hele dag aan de telefoon hangen is iets dat ik nu juist niet wil...

@Bart Wij zijn zeker niet alleen op zoek naar helpdeskmedewerkers. We hebben verschillende vacatures op het gebied van beheer en infrastructuur maar ook op het gebied van softwareontwikkeling, testen en business intelligence.

zie www.werkenbijcentric.nl/assen voor een volledig vacature overzicht.

Vacatures op het gebied van beheer en infrastructuur?

Waarom zit de bank in NONL dan vol met goede systeem engineers en systeem specialisten? Waarvan er zelfs al een paar verzocht zijn ander werk te gaan zoeken omdat er geen werk voor ze was?

Haha! En eerder heeft Centric kantoor Arnhem dicht gegooid. Laat me toch niet lachen, die mensen worden weer net zo snel op straat gezet als ze zijn aangenomen.

@merel: doe de groeten aan Henny. Mischien kan die je nog wat meer fanta influisteren.

Merel, ik heb bij Centric gewerkt en weet als geen ander dat het een bedrijf is van veel beloven en weinig nakomen. Specialisten worden net zo goed achter de telefoon gezet als dat Centric zo uitkomt. Met een salaris van 1650 bruto! En een projectauto die je meteen weer moet inleveren als je op de bank zit. Het was niet voor niets dat Centric in met MTO qua beloning niet alleen onder het landelijk gemiddelde van branchegerelateerde bedrijven scoorde, maar zelfs onder het landelijk minimum.

Ik heb nog nooit iets anders gehoord dan dat het allemaal niets mag kosten. Samengevat is Centric niets anders dan een low-end, buttjob cheap ass voor een dubbeltje op de eerste rang firma waar de mensen nog veel harder wegrennen dan dat ze er zijn binnengekomen.

wil je meer weten over werken bij centric dan moet je op deze site ff zoeken op "krenterig imago"
:-)

Zelf heb ik helaas slechte ervaring met Centric als werkgever. Zorg voor concrete afspraken, en als ze die niet nakomen, zorg dan dat je snel weg bent. Ik heb ook wel eens positieve reacties gehoord, die zijn wel in de minderheid. En als je werkzoekend bent, kan je altijd eens een kansje wagen.

Free publicity is niet altijd wat je er van verwacht. Dat blijkt maar weer.

@Merel
Dan ga ik daar even naar kijken, hopelijk staat er wat tussen dat geen werkervaring vereist.

Er zijn genoeg detacheerders die beter betalen.

@Kaspar: Correctie! Alle detacheerders betalen beter!!

Wil je een lollie?

Centric is niet (altijd) de beste betaler. Daar tegenover staat dat het een stabiele partij is waar bijvoorbeeld weinig tot geen verplichte ontslagen aan de orde zijn geweest in de afgelopen jaren met economische tegenspoed. En dat kun je van een aantal bedrijven die 200 Euro bruto meer betalen niet altijd zeggen. Het is maar net waar je voor gaat.

Als je voor 200 euro ergens anders kan werken en je gaan vanuit dat decrisis periodes om de 5 jaar gebeuren, betekend dat voordat er een heuse dreiging is van ontslagen je in de periode van 5 jaar 12000 euro misloopt.

Helaas is het zo dat voor iemand met 5 jaar ervaring en alle certificaten die gewenst zijn, hij blij mag zijn met 2400 bruto. Ergen anders kan je zeker 3000 bruto krijgen, vooral als je wat competent bent.

In zo'n geval is de verschil al 600 euro en in de 5 jaar periode dat er iets zou kunnen gebeuren waar je ontslagen kan worden, loop je 36000 euro mis.

Het is leuk om op de angst gevoelens te spelen van mensen wat betreft mogelijk ontslag, maar het levert alleen Centric wat op, de weknemer die levert juist weer heel veel in, 12k bij een onervare werker of 36k bij een ervaren werker is veel geld om mis te lopen.

Geen gedwongen ontslagen bij Centric? Nee.....mensen wegpesten omdat ze te duur worden dat is netjes? Ronduit onbeschoft.

Symptomatisch voor de toekomst van Java: de (zeer uitgedunde) Java/J2EE expertise groep die opgegaan is in het expertise center voor Oracle?

Veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven.
Meer hoef je over Centric niet te zeggen!

Wat een geklaag hier weer; je onderhandelt toch zelf over je salaris en als het niet genoeg is doe het dan niet. Je moet je verwachting natuurlijk wel aanpassen op je eigen kennis/ervaring. Zorg dat je goed bent/wordt want goede mensen zijn nog steeds lastig te vinden en zitten al ergens waar ze goed betaald worden. Enige manier om daar aan te komen is dus: wegkopen dmv betere arbeidsvoorwaarden. Zorg dat je in die positie komt ;-)

Ben ooit ingehuurd door Centric. Centric liegt en bedriegt de boel, dat is mijn ervaring. Wat een nare club.

Voor degene die overweegt te gaan werken bij Centric is het verstandig eerst de reakties van dit artikel te lezen;

http://www.computable.nl/artikel/ict_topics/loopbaan/3612366/1458016/centric-krenterig-imago-is-lastig-bij-werven.html#reacties

Er is iets mis met de wereld. 't is overal hetzelfde. Te weinig salaris, liegen en bedriegen, organisatie waardeloos, etc.

Begin voor jezelf?

Was Centric niet die organisatie die maar al te snel even voormalig Ordina BPO medewerkers saneerde zodra ze de deal hadden???
En qua testen.... is centric niet de club.

Ooit (2 jaar geleden) gewerkt op een servicedesk waar 3 verschillende partijen mensen gedetacheerd hadden (peak, happy customers en centric). De centricers kregen ronduit het minst betaald....

Voor de rest kan ik niet over ze oordelen, maar voor het geld hoef je er niet heen iig.
@Merel: Iemand die ik ken (met veel ervaring) kreeg bij een ander bedrijf een beter bod. Hij wilde opzich niet weg, maar Centric kon hem niet meer bieden... Het verschil? Ruim 600 euro! en neem van mij aan, het was een goede persoon met veel ervaring ;)

Ik ben een Oracle Business Intelligence consultant en dacht eraan om bij Centric te gaan kijken. Een nieuwe uitdaging om het maar zo te zeggen. Ik weet nu genoeg.

@EenExCentricJavaan - Het kan nog sterker: Ervaren WebSphere specialisten, die op de bank geraken, en maar uiteindelijk maar iets met .NET moeten gaan en momenteel .ASP pagina's onderhouden, kan het erger?

Idd, WebSphere specialisten die uiteindelijk .Net moeten gaan bedrijven, de ultieme afgang.

@mark: Nee, ik wil fatsoenlijk behandeld en betaald worden. Hetgeen jij met je lollie aanbiedt valt daar niet onder. Wat me doet vermoeden dat je bij HR van Centric werkt?
Doe de groeten aan Hans, Henny en Gerard in dat geval.

lezer, 11-01-2011 9:34: Dat klopt niet. Centric heeft wel degelijk tientallen mensen ontslagen. Alleen zorgen ze er altijd voor dat dat aantal per regio onder de 20 blijft. Zo heet het geen collectief ontslag en hoeven ze het niet te melden en blijft het uit de media.

Centric moet eerst maar eens de werknemeners waarde geven door een promotie of loonsverhoging. Er zijn mensen die binnen komen voor 1200 euro bruto en mensen die al 10 jaar werken en 1800 euro bruto verdienen. Als centric zo doorgaat hebben ze geen 80 maar 180 nieuwe medewerkers nodig.

Ben zelf ooit eens ingehuurd door Centric. Waardeloos. Opmerkelijk dat ze het toch nog zo lang volhouden. Misschien dat (jonge) mensen daar zich niet bewust zijn dat ze het beter kunnen krijgen. En voor de rest misschien inderdaad een geval van peanuts en monkeys.

Zit liever in de uitkering dan dat ik bij centric werk, het scheelt maar 100 euro... Centric weet precies welke mensen ze moeten pakken ze nemen school verlaters aan zonder enig inkomen en die hard geld nodig hebben deze mensen komen dan in dienst voor ong 1200 tot 1450 euro bruto in dienst . En vervolgens kan het 20 jaar duren voor je bij het loon bent dat je normaal gesproken bij een ander bedrijf binnen 5 jaar zou vangen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-01-10T11:32:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.