Global Knowledge geeft NGN-lid kwart korting

Meer geld

Beroepsvereniging NGN heeft een voordeelregeling voor zijn leden afgesproken met ict-opleider Global Knowledge. NGN-leden krijgen 25 procent korting bij het volgen van een training. De korting geldt voor alle trainingen en certificeringen op het gebied van Microsoft, Cisco, VMware, Citrix, Novell, Red Hat, ITIL en Prince2 die Global Knowledge uitlevert op één van zijn locaties in Amsterdam, Eindhoven, Nieuwegein, Rotterdam, Zoetermeer en Zwolle.

Leden van de NGN komen bij Global Knowledge in aanmerking voor de korting door een training te boeken met het persoonlijke NGN e-mailadres of door het persoonlijke NGN-lidmaatschapsnummer te vermelden. De NGN maakt zich hard voor een goed opleidingsniveau van zijn leden. Global Knowledge wil in de samenwerking vooral ervaringen delen en tips uitwisselen met de leden van de beroepsvereniging.

Ngi

De NGN is de afgelopen tijd nadrukkelijk op zoek naar samenwerkingen. Eind 2010 werd de samenwerking met die andere beroepsvereniging, Ngi, verder geformaliseerd. Ze legden afspraken vast in een intentieverklaring. NGN en Ngi hebben in de zomer van 2010 gezamenlijk leden geworven bij de Belastingdienst. Bovendien organiseerden ze in het verleden samen enkele evenementen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Global Knowledge is vast blij met dit reclame-bericht

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-01-26T15:35:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.