Centric verhuist Geleens kantoor naar Elsloo

Ict-dienstverlener Centric heeft zijn kantoor in Geleen verhuisd naar de vestiging in Elsloo. Beide Managed ICT Services-divisies zijn nu in Elsloo samengevoegd en het kantoor in Geleen is gesloten.

De reden van de verhuizing is vooralsnog niet bekend. Centric heeft nog geen reactie gegeven op de verhuizing. Daarom is ook niet bekend hoeveel mensen er van Geleen naar Elsloo zijn verplaatst. Verstrekkende gevolgen zal de verhuizing niet voor de mensen uit Geleen hebben: beide panden liggen ongeveer zes kilometer uit elkaar.

Van Groningen naar Assen

De verhuizing van Centric Managed ICT Services van Geleen naar Elsloo is niet de eerste verhuizing die Centric onlangs doorvoerde. Medio december 2010 sloot de ict-dienstverlener ook al zijn Groningse kantoor en bracht het de vijftien medewerkers onder in de vestiging in Assen. Ook hierbij ging het om een Managed ICT Services-divisie, die dit keer werd samengevoegd met een Professional Services-tak.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Huh? Dat was toch alleen een postbusadres en een tijdelijk gehuurd kantoor? Voor zover mij bekend kwam daar alleen maar iemand als er een gesprek gevoerd moest worden.

Overigens is de foto niet "het Centric pand" maar een gebouw waarin een ruimte gehuurd wordt. Centric heeft maar een paar eigen gebouwen.

De reden dat Centric is verhuist van Geleen naar Elsloo ligt in het feit dat de Service Provider van het pand in Geleen vorig jaar failliet is gegaan. Centric is daarom op zoek gegaan naar een andere geschikte locatie in de buurt met eenzelfde service niveau als men voorheen gewend was. Dit heeft zij gevonden bij Strukton in Elsloo. Strukton is sinds vorig jaar ook onderdeel van de Cenric Holding.

Dan is er nog een factor die meespeelt, namelijk dat het pand centric verder niets kost. Daarbij denk ik niet dat het meer is dan een soort flexruimte en een postadres. Centric opereert niet graag in Limburg omdat ze zich niet kunnen vereenzelvigen met de lokale cultuur.

@MarinaV: wat jammer dat ICT minnend nederland zich niet vereenzelvigen met d Centric cultuur :-)

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-02-04T14:48:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.